Extra TV-linkmottagare

  Extra TV-linkmottagare

  Extra mottagare för din SBC VL1200

  Den separata mottagaren är ett perfekt tillbehör till VL1200 eftersom det gör att du kan ta emot trådlöst innehåll på en annan plats.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Extra mottagare för din SBC VL1200

 • Se vilken videokälla du vill på en annan TV

  Den trådlösa länken använder SCART- och CINCH-kontakter i branschstandard som passar med nästan alla märken av ljud- och videoutrustningar. Om din utrustning har någon av dessa standardkontakter kan du använda den trådlösa länken

 • Fungerar med DVD+RW/DVD/Video/digitaldekoder och många fler

  Titta på film, sport, konserter och en mängd olika TV-kanaler var som helst i huset. Denna trådlösa TV-link fungerar för överföring av alla typer av betal-TV- och Pay per View-dekodrar, satellitmottagare, digitaldekodrar, DVD-spelare, videobandspelare och videokameror.

 • Kompatibel med de flesta videoenheter och märken

  Den trådlösa länken använder SCART- och CINCH-kontakter i branschstandard som passar med nästan alla märken av ljud- och videoutrustningar.

 • Enheten fungerar även inuti ett stängt skåp

  Om du förvarar din ljud-/videoutrustning i ett skåp kan du inte styra dem med en vanlig IR-fjärrkontroll. Men med Philips trådlösa fjärrkontroll kan du styra enheterna trots att skåpet är stängt, tack vare den RF-baserade länken som fångar upp IR-signaler från fjärrkontrollen och gör om dem till RF. Mottagaren gör sedan om signalerna till IR igen.

 • Mindre stök och trassel, och du slipper dra kablar eller borra

  Med en 2,4 GHz trådlös länk mellan mottagaren och sändaren behöver du inte dra kablar eller borra hål i väggar.

 • Den trådlösa signalen går genom väggar och tak

  Med det trådlösa RF-systemet kan du se på DVD-filmer och satellit- eller TV-kanaler var som helst i huset. Med en räckvidd på upp till 30 meter inomhus får du video- och stereoljud oberoende av var den andra TV:n står någonstans.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av