1
Hårborttagning

Lumea Comfort

IPL-hårborttagningssystem

  Lumea Comfort

  IPL-hårborttagningssystem

  Kompakt IPL-lösning

  Philips Lumea Comfort IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Om du regelbundet använder de skonsamma ljuspulseringarna håller huden sig silkeslen varje dag. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Kompakt IPL-lösning

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kompakt IPL-lösning

Philips Lumea Comfort IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Om du regelbundet använder de skonsamma ljuspulseringarna håller huden sig silkeslen varje dag. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Lumea Comfort IPL-hårborttagningssystem

För kropp och ansikte, 22 minuter för att behandla underbenen, Livslängd >100 000 ljuspulser, Kompakt design med sladd SC1982/00 Hitta liknande produkter

Kompakt IPL-lösning

för att förhindra håråterväxt för slät hy

 • Len hud varje dag

  Len hud varje dag

  Philips Lumea tillämpar lätta ljuspulser på hårroten. På så sätt faller håret av naturligt och återväxten förhindras. Om du regelbundet upprepar behandlingen håller du huden len varje dag.

 • Effektivt utan ansträngning

  Effektivt utan ansträngning

  Våra kliniska studier visar en betydande hårminskning redan efter fyra behandlingar varannan vecka. Behandlingen ger dig en len och hårfri hud. För att bibehålla resultatet upprepar du bara behandlingen vid behov. Behandlingsintervallet kan variera beroende på just din takt för håråterväxt. – Du kan förstora bilden genom att klicka på den i bildgalleriet längst upp på den här sidan.

 • Anpassad för säkert hemmabruk

  Anpassad för säkert hemmabruk

  I Philips Lumea Comfort används en innovativ ljusbaserad teknik kallad IPL (Intense Pulsed Light), härledd från tekniken som används i professionella skönhetssalonger. Philips har anammat den här tekniken för effektiv användning säkert och tryggt hemma. Philips har arbetat tätt tillsammans med hudvårdsexperter för att utveckla den här tekniken. I mer än 10 år genomförde Philips omfattande konsumentforskning på IPL-teknik med mer än 2 000 kvinnor.

 • Lämplig för olika hår- och hudtyper

  Lämplig för olika hår- och hudtyper

  Philips Lumea Comfort fungerar effektivt på (naturligt) mörkblont, brunt och svart hår. Precis som andra ljusbaserade behandlingar fungerar Lumea Comfort INTE lika bra på rött, ljusblont eller vitt/grått hår. - Du kan förstora bilden genom att klicka på den i bildgalleriet längst upp på sidan

 • Säker och effektiv även på känsliga områden

  Säker och effektiv även på känsliga områden

  Den kan tryggt användas för hårborttagning på ansikte (överläpp, haka) och kroppsdelar, inklusive ben, armhålor, bikinilinje, mage och armar.

 • Fem justerbara ljusenergiinställningar

  Fem justerbara ljusenergiinställningar

  Philips Lumea Comfort har fem justerbara ljusenergiinställningar för att garantera en skonsam men effektiv behandling. Vid korrekt användning är Philips Lumeas IPL-behandling säker och skonsam, även på känslig hud och känsliga kroppsdelar.

 • Hudfärgssensor

  Hudfärgssensor

  Den unika hudfärgsensorn mäter den behandlade hyn i början av varje behandling och då och då under behandlingen. Om det upptäcker en hudton som är för mörk för Lumea Comfort slutar det automatiskt att avge pulseringar.

 • Slide and Flash-läge ger en bekvämare behandling

  Slide and Flash-läge ger en bekvämare behandling

  Lumea Comfort möjliggör en glidande rörelse för en bekvämare och mer fortlöpande applicering.

 • Inga reservdelar, inga dolda kostnader

  Inga reservdelar, inga dolda kostnader

  Philips Lumea Comfort är en komplett lösning som levereras körklar. Framförallt krävs inga reservlampor eller någon gel.

 • Den minsta och lättaste apparaten i Lumea-serien

  Philips Lumea Comfort är det minsta och lättaste i Lumea-sortimentet. Den är enkel att hålla i och når alla områden som du vill behandla.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av