1
Hårborttagning

Lumea Essential

IPL - hårfri hud upp till 8 veckor!

  Lumea Essential

  IPL - hårfri hud upp till 8 veckor!

  Det bästa sättet att förhindra håråterväxt

  Slipp irriterad hud och stickig utväxt, Lumea IPL reducerar håråterväxten och ger dig len hud i upp till 8 veckor! Lumea IPL Essential 1996/00 – snabb och enkel hårborttagning anpassad för både ansikte och kropp. Testa i 120 dagar! Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det bästa sättet att förhindra håråterväxt

Slipp irriterad hud och stickig utväxt, Lumea IPL reducerar håråterväxten och ger dig len hud i upp till 8 veckor! Lumea IPL Essential 1996/00 – snabb och enkel hårborttagning anpassad för både ansikte och kropp. Testa i 120 dagar! Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Lumea Essential IPL - hårfri hud upp till 8 veckor!

För kropp och ansikte, 15 minuter för att behandla båda benen, Kliniskt bevisat resultat, Undvik stickig utväxt och irriterad hud SC1996/00 Hitta liknande produkter

Det bästa sättet att förhindra håråterväxt

för jämn hud hemma

 • Kliniskt bevisad att reducera håråterväxten

  Kliniskt bevisad att reducera håråterväxten

  Philips Lumea tillämpar lätta ljuspulser på hårroten. På så sätt ramlar håret av naturligt och återväxten förhindras. Vi på Philips har forskat i IPL-teknologin i över tio år, och är stolta att kunna erbjuda IPL-metoden för säker hårborttagning hemma. Kliniska tester visar att Lumea IPL reducerar hårväxten med över 75 % redan efter fjärde behandlingen. Om du upprepar behandlingen (var 4:e till 8:e vecka beroende på individuell hårväxt) håller sig benen släta och hårfria i upp till åtta veckor.

 • Len och hårfri hud med långvarigt resultat

  Len och hårfri hud med långvarigt resultat

  Över åtta av tio kvinnor i Norden använder rakning som primär hårborttagningsmetod. För de flesta av oss innebär det besvär som irriterad hud, inåtväxta hårstrån och stickig utväxt redan efter någon dag. Philips erbjuder dock en hårborttagningsmetod där du slipper bieffekterna av rakning, vaxning, eller hårborttagningsmedel och istället kan njuta av len och hårfri hud med långvarigt resultat.

 • Större tillbehör för snabb behandling av kroppen (15 min för båda benen).

  Större tillbehör för snabb behandling av kroppen (15 min för båda benen).

  Stort tillbehör för kroppen möjliggör en snabb behandling på större områden, till exempel benen.

 • Justerbar för din hudtyp

  Justerbar för din hudtyp

  Philips Lumea fungerar effektivt på (naturligt) mörkblont, brunt och svart hår. Som med andra ljusbaserade behandlingar fungerar Philips Lumea INTE på rött, ljusblont eller vitt/grått hår. Philips Lumea lämpar sig heller INTE för mörk hud.

 • Släta ben i ett svep med "Slide & Flash"

  Släta ben i ett svep med "Slide & Flash"

  Genom inställningen ”Slide & Flash” håller du bara in en knapp och drar sedan behandlingsfönstret över huden – endast 15 minuter för båda benen!

 • 5 intensitetsnivåer

  5 intensitetsnivåer

  Philips Lumea har fem intensitetsnivåer för att garantera en skonsam men effektiv behandling. Vid korrekt användning är Philips Lumeas IPL-behandling säker och skonsam, även på känslig hud och känsliga kroppsdelar.

 • Inga reservdelar eller extra tillbehör krävs

  Inga reservdelar eller extra tillbehör krävs

  Philips Lumea är en komplett lösning som levereras redo för dig att behandla. Framförallt krävs inga reservlampor eller någon gel.

 • Anpassad för säker och effektiv användning hemma

  Philips Lumea använder en innovativ ljusbaserad teknik som kallas IPL (Intense Pulsed Light) och har utvecklats från teknik som används i professionella skönhetssalonger. Philips har anpassat tekniken för säkert och effektivt hemmabruk. Philips har haft ett nära samarbete med ledande dermatologer för att utveckla det här banbrytande hårborttagningssystemet. I över 10 år har vi gjort utförliga kundundersökningar med mer än 2 000 frivilliga.

 • Precisionstillbehör för extra säkerhet i ansiktet

  Med det extra inbyggda ljusfiltret kan det användas för säker behandling av ansiktshår på överläpp, haka, kinder och andra känsliga områden.

 • Inbyggd hudtonssensor för extra säkerhet

  För extra säkerhet mäter den inbyggda hudtonssensorn den behandlade hyn i början av varje behandling och då och då under behandlingen. Om den upptäcker en hudton som är för mörk för Lumea Essential slutar den automatiskt att avge ljuspulseringar.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av