1
Bröstpumpar och vård

Avent

Philips Avent

Comfort, enkel elektrisk bröstpump

  Philips Avent

  Comfort, enkel elektrisk bröstpump

  Bekväm och praktisk för effektiv pumpning

  Vår pump har utformats för att ge dig en så naturlig och smidig känsla som möjligt för snabb och effektiv pumpning Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 449,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bekväm och praktisk för effektiv pumpning

Vår pump har utformats för att ge dig en så naturlig och smidig känsla som möjligt för snabb och effektiv pumpning Läs mer om produkten

Rekommenderat pris: 449,00 kr

Avent Comfort, enkel elektrisk bröstpump

Innehåller en flaska på 120 ml, Fyra pumpinställningar SCF301/01 Hitta liknande produkter

Bekväm och praktisk för effektiv pumpning

Teknik med rytmiska vågor som efterliknar barnets sätt att suga

 • Teknik med rytmiska vågor som efterliknar barnets sätt att suga

  Teknik med rytmiska vågor som efterliknar barnets sätt att suga

  Vår teknik med rytmiska vågor skapar en pumpcykel som efterliknar barnets sätt att suga och svälja mjölk vid bröstet för att snabbt och effektivt få till ett mjölkflöde. Snabba och ytliga stimulerande rörelser följs av långsamma och djupa rörelser med en jämn sugtakt för att pumpa ut mer mjölk på ett skonsamt men effektivt sätt. Pumptiden minskar och pumpupplevelsen känns mer naturlig och behaglig.

 • Växla enkelt från enkel till manuell användning

  Växla enkelt från enkel till manuell användning

  Bröstpumpen bör kunna anpassas till dina behov. Det är därför vår nya enkla elektriska bröstpump har utformats så att du enkelt kan växla från enkel till manuell användning. Gratis handtag medföljer. På så sätt kan du alltid pumpa på det sätt som du vill.

 • Minne/pausa sparar de inställningar du föredrar, ta en paus

  Minne/pausa sparar de inställningar du föredrar, ta en paus

  Vår nya dubbla elektriska bröstpump är utformad för intuitiv användning. Om du behöver ta en paus under pumpningen trycker du bara på pausknappen och sedan på startknappen för att börja pumpa igen. Den automatiska minnesfunktion gör det även enkelt att lagra önskade inställningar så att du alltid kan pumpa på det sätt som fungerar bäst för dig. Minnesfunktionen visar alltid den senaste intensitetsnivån som användes. Du kan även välja manuellt om du vill.

 • Hygieniska, säkra material och BPA-fri.

  Hygieniska, säkra material och BPA-fri.

  Alla produkter som kommer i kontakt med bröstmjölk tillverkas med BPA-fria material, helt fria från potentiellt skadliga kemikalier. Pumpen är också särskilt utformad så mjölken inte kommer i kontakt med röret.

 • Motor med lång livslängd ger hög kvalitet och hållbarhet

  Motor med lång livslängd ger hög kvalitet och hållbarhet

  Vår bröstpump håller hög kvalitet vad gäller både material och design med en motor med lång livslängd som kan pumpa länge med bra prestanda. Dubbel strömförsörjning med både 4 AA-batterier och elektrisk ström vilket gör att mammor kan pumpa var som helst, när som helst.

 • Med en bakgrundsbelyst display är det lätt att pumpa på kvällen, inga störande ljud

  Med en bakgrundsbelyst display är det lätt att pumpa på kvällen, inga störande ljud

  Med en bakgrundsbelyst display är det lätt att pumpa även på natten utan störande eller höga pumpljud. Vår nya dubbla elektriska bröstpump är utformad för att vara tyst på alla inställningsnivåer. Den låga ljudnivån gör det möjligt att pumpa diskret när som helst och var som helst, oavsett vilken inställning du väljer.

 • Tydlig digital display. Olika lägen, komfortnivå med mera

  Tydlig digital display. Olika lägen, komfortnivå med mera

  Vi vet att du vill att din pump ska vara effektiv men ändå lätt att använda. Det är därför som vår nya elektriska bröstpump har en tydlig display som är lätt att läsa och navigera med intuitiva LED-indikatorer. Du kan enkelt flytta från stimuleringsläge till pumpläge och välja den suginställning som är behagligast för dig. Den har även en timer så att du kan spåra pumpningarna och få varningar om låg batterinivå.

 • Naturligt grepp och enkel att kombinera med amning

  Naturligt grepp och enkel att kombinera med amning
 • Mjuk massage som stimulerar mjölkflödet

  Pumpens unika massagekudde har en mjuk struktur som ger huden en varm känsla för att stimulera mjölkflödet bekvämt och försiktigt. Under pumpningen imiterar den barnets sugrörelser för att stimulera snabb mjölkutdrivning. Den mjuka massagekudden är utformad för att kännas behaglig när den sätts fast på bröstet.

 • Optimerad sugnivå ger precis rätt sugeffekt

  Vår nya dubbla elektriska bröstpump är utformad för att ge precis rätt sugnivå. Välj mellan fyra stimuleringslägen för att stimulera snabbare utdrivning, och de fyra pumplägena gör det enkelt och bekvämt att snabbt pumpa ut mjölk

 • Utformad så att du enkelt kan växla från dubbel till enkel användning

  Bröstpumpen bör kunna anpassas till dina behov. Det är därför vår nya dubbla elektriska bröstpump har utformats så att du enkelt kan växla från dubbel till enkel användning. På så sätt kan du alltid pumpa på det sätt som du vill. Du behöver inte göra några justeringar eller lägga till/ta bort tillbehör. Bara tryck för att växla automatiskt.

 • Lätt och inkluderar praktisk väska för enkel förvaring

  Vår nya dubbla elektriska bröstpump är en av de mest kompakta och lättaste elektriska bröstpumparna på marknaden och är lätt att ta med och använda när och var som helst. Trots att den är liten har den massor av avancerade funktioner, vilket gör det till en av de mest kompakta men högpresterande bröstpumparna som finns tillgängliga.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av

Nu lanserar vi uGrow – appen som hjälper dig följa ditt barns utveckling


Hämta världens första medicinska babyapp med anslutna enheter som ger dig personliga och värdefulla råd.

 

Håll koll på när barnet ammar så att du kan skapa goda amningsvanor. Informationen som du samlar in kan även delas med olika experter, exempelvis amningsrådgivare och barnmorskor.

 

Ta reda på mer