Avent

Philips Avent

Classic+-napp

  Philips Avent

  Classic+-napp

  Har kliniskt bevisats motverka kolik och obehag*

  Vår Classic+-napp ingår i ventilsystemet Airflex, där luften leds in i flaskan och bort från barnets mage. Den räfflade strukturen förhindrar att nappen kläms ihop, vilket minskar antalet avbrott i matningen och obehag. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 55,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Classic+-napp

2 st, Justerbar dinapp, 3 m+ SCF635/27 Hitta liknande produkter

Har kliniskt bevisats motverka kolik och obehag*

Utformad för mindre luft i magen

 • Airflex-ventilsystem som bevisats motverka kolik*

  Airflex-ventilsystem som bevisats motverka kolik*

  Vårt kliniskt bevisade Airflex-ventilsystem har utformats för att minska gaser i magen och kolik. När barnet äter böjs ventilen i nappen så att luft släpps in i flaskan för att förhindra att det bildas vacuum och släpper ut den mot flaskans baksida. Det gör att luften är kvar i flaskan och inte kommer ner i barnets mage. På så sätt kan gaser, kräkningar och rapningar minskas.

 • 60 % mindre kinkighet på kvällen*

  60 % mindre kinkighet på kvällen*

  Philips Avent Classic+ flaskan minskar risken för kinkighet. Barn som matas med Philips Avent Classic+ flaskor var 60 % mindre kinkiga på kvällen, än barn som matades med en antikolikflaska från en konkurrent. *

 • Räfflad struktur gör att den inte kläms ihop för kontinuerlig matning

  Räfflad struktur gör att den inte kläms ihop för kontinuerlig matning

  Nappformen ger ett säkert grepp och den räfflade strukturen förhindrar att nappen kläms ihop för kontinuerlig och bekväm matning.

 • Nappar med olika flödeshastigheter finns

  Nappar med olika flödeshastigheter finns

  I sortimentet med Philips Avent Classic+-flaskor hittar du nappar med olika flödeshastigheter för att följa barnets utveckling. Kom ihåg att barn utvecklas i olika takt och att åldersindikationerna är ungefärliga. Alla nappar finns i tvåpack: för nyfödda, med långsamt flöde, normalt flöde, snabbt flöde, justerbart flöde och tjockt flöde.

 • Nappen är BPA-fri

  Nappen är BPA-fri

  Philips Avent Classic+-nappen är tillverkad av BPA-fritt material (silikon).

 • Ett sortiment som omfattar allt från amning till mugg

  Mixa och passa ihop vår bröstpump med olika flaskor och koppar och skapa en produkt som fungerar för dig när du behöver det! Dinapparna som motverkar kolik är endast kompatibla med Classic+ och våra flaskor som motverkar kolik.

Visa alla specifikationer
 • * En klinisk studie visade att två veckor gamla spädbarn var mindre kinkiga jämfört med barn som matades med en annan flaska. (Studien utfördes av Institute of Child Health, London. 2008.)
 • Två veckor gamla barn som matades med en Philips Avent-flaska uppvisade benägenhet till mindre kolik än barn som matades med en vanlig flaska. Två veckor gamla barn som matades med en Philips Avent-flaska gjorde mindre motstånd än barn som matades med en flaska i ett annat ledande märke.
 • ** En klinisk studie visade att två veckor gamla spädbarn som matades med en Avent-flaska mer sällan drabbades av kolik än spädbarn som matades med en annan ledande flaska, särskilt på natten.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av

Nu lanserar vi uGrow – appen som hjälper dig följa ditt barns utvecklin


Hämta världens första medicinska babyapp med anslutna enheter som ger dig personliga och värdefulla råd.

 

Smartare matning: håll koll på matningstillfällen med uGrow-appen, få skräddarsydda råd och hjälp med att upptäcka mönster för att kunna främja ditt barns utveckling.

 

Ta reda på mer