TV-antenn

  TV-antenn

  Ta emot digital-TV

  Antenn för digital-TV med förstärkning på 20 dB. Den platta designen gör att antennen tar emot den signal du behöver för att se på digital-TV. Enkel att installera och använda. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

TV-antenn

UHF, Inomhusbruk, 20 dB förstärkning SDV3220/10 Hitta liknande produkter

Ta emot digital-TV

med den här antennen med 20 dB förstärkning

 • 20 dB justerbar förstärkning

  20 dB förstärkning förstärker svaga signaler, utökar mottagningsområdet och gör att du kan ta emot fler signaler på ett längre avstånd.

 • Platt UHF-antenn för förbättrad mottagning

  Den högeffektiva platta UHF-antennen ger förbättrad mottaning via vanliga ramantenner. Den platta designen gör att signalen koncentreras vilket ger bättre mottagning.

 • Låg brusförstärkning upprätthåller signalkvaliteten

  Tillsammans med den justerbara förstärkningen ger den låga brusförstärkningen ett stort mottagningsområde och förbättrar signalens kvalitet.

 • Upplyst förstärkningskontroll för att justera förstärkningen

  Med förstärkningskontrollen kan du justera antennens förstärkning. Belysningen anger om strömmen är på och gör det enkelt att hitta justeringsratten.

 • Flera monteringsalternativ för bästa placering

  Flera olika monteringsalternativ gör att du kan placera antennen där den bäst tar emot utsändningssignaler. Eftersom signalerna kan ha antingen horisontell eller vertikal polaritet är det viktigt att det går att justera båda. Konsol och kabel på två meter för montering på digitaldekoder, bänk eller vägg medföljer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av