Bluetooth-headset

  Bluetooth

  Bluetooth-headset

  Prata med stil – Bluetooth och handsfree

  Ha händerna fria när du pratar! Njut av diskret och bekväm Bluetooth-kommunikation. Med den justerbara och löstagbara halsremmen kan du välja mellan clips och halsrem.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Prata med stil – Bluetooth och handsfree

Halsrem eller clips

 • Tre utbytbara mjuka gummiöronsnäckor för bästa passform

  Tre utbytbara mjuka gummiöronsnäckor för bästa passform

  Välj bland tre utbytbara öronsnäckor, från liten till stor storlek, för att hitta dem som passar dig.

 • Trådlös samtalshantering

  Hantera samtalen utan att använda mobiltelefonen. Den här funktionen omfattar accepterande och avvisande av samtal, röstuppringning samt återuppringning. Mobiltelefonen måste ha funktioner för röstuppringning och återuppringning.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel – universell

  Bluetooth är en kabelersättningsteknik. Eftersom Bluetooth är en global standard kan Bluetooth-enheter från olika tillverkare fungera tillsammans med hjälp av delade Bluetooth-profiler. HSP (handenhetsprofil) och HFP (handsfreeprofil) är de profiler som krävs för normal användning av Bluetooth-headset. Om din mobiltelefon är kompatibel med HSP eller HFP (som i stort sett alla telefoner med Bluetooth-funktioner är) fungerar det här headsetet med den. Bluetooth-märket och -logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Koninklijke Philips Electronics N.V. har licens för all användning av dem.

 • Flexibel användning: halsrem och clips

  Du kan sätta fast produkten i kläderna eller bära den runt halsen. Båda sätten är utformade för diskret, snygg och bekväm användning. Anpassa användningen till dina önskemål och användningssituationen.

 • Bluetooth-aktiverade trådlösa handsfree-samtal

  Det kan vara opraktiskt och farligt att använda mobiltelefonen utan headset. På många platser är det dessutom olagligt när du kör bil. Sladdanslutna handsfreeutrustningar gör att du måste krångla med en sladd. Ett Bluetooth-headset ersätter sladden med en trådlös Bluetooth-anslutning för korta avstånd så att du har händerna fria och kan röra dig utan att hindras av en sladd. Eftersom den energinivå som sänds ut i närheten av ditt huvud är mycket lägre än den som avges från mobiltelefonen gör Bluetooth dessutom att de potentiella risker som förknippas med strålning från mobiltelefoner minskar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av