Bluetooth-headset

  Bluetooth-headset

  Kristallklara samtal med två mikrofoner med brusreducering

  Samtal och musik med röstlarm och röstkommandon. Med stöd för många enheter. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kristallklara samtal med två mikrofoner med brusreducering

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel – universell

  Bluetooth är en kabelersättningsteknik. Eftersom Bluetooth är en global standard kan Bluetooth-enheter från olika tillverkare fungera tillsammans med hjälp av delade Bluetooth-profiler. HSP (handenhetsprofil) och HFP (handsfreeprofil) är de profiler som krävs för normal användning av Bluetooth-headset. Om din mobiltelefon är kompatibel med HSP eller HFP (som i stort sett alla telefoner med Bluetooth-funktioner är) fungerar det här headsetet med den. Bluetooth-märket och -logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Koninklijke Philips Electronics N.V. har licens för all användning av dem.

 • Trådlös samtalshantering

  Hantera samtalen utan att använda mobiltelefonen. Den här funktionen omfattar accepterande och avvisande av samtal, röstuppringning samt återuppringning. Mobiltelefonen måste ha funktioner för röstuppringning och återuppringning.

 • Bluetooth®-stereo (A2DP-kompatibel)

  Den här Philips-enheten har fullt stöd för Bluetooth-stereo (A2DP). Tack vare A2DP-funktionen (Advanced Audio Distribution Profile) kan headsetet ta emot stereomusik från alla Bluetooth-enheter med A2DP. Därför kan du använda headsetet med alla kompatibla mobiltelefoner, datorer, Bluetooth-adaptrar, MP3-spelare etc. med A2DP-funktion.

 • Tydliga samtal utan eko

  Upplev tydliga samtal utan eko med headsetets mycket känsliga mikrofon och smarta akustiska design.

 • Ergonomisk öronkrok

  Den ergonomiska öronkroken kan anpassas i olika steg så att den passar ditt öra. På så sätt ökar bekvämligheten och öronkroken sitter säkert på plats. Den kan även ställas in så att den passar på både vänster och höger öra.

 • Bluetooth-aktiverade trådlösa handsfree-samtal

  Det kan vara opraktiskt och farligt att använda mobiltelefonen utan headset. På många platser är det dessutom olagligt när du kör bil. Sladdanslutna handsfreeutrustningar gör att du måste krångla med en sladd. Ett Bluetooth-headset ersätter sladden med en trådlös Bluetooth-anslutning för korta avstånd så att du har händerna fria och kan röra dig utan att hindras av en sladd. Eftersom den energinivå som sänds ut i närheten av ditt huvud är mycket lägre än den som avges från mobiltelefonen gör Bluetooth dessutom att de potentiella risker som förknippas med strålning från mobiltelefoner minskar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av