1

In-Ear-hörlurar med halsrem

  -{discount-percentage}%

  In-Ear-hörlurar med halsrem

  Nano Lanyard

  Med dessa hörlurar av Lanyard-typ, som utformats för iPod nano, har du alltid din iPod nano och din favoritmusik inom räckhåll. Tack vare den specialtillverkade, säkra anslutningen missar du aldrig en endaste takt när du är på väg någonstans.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nano Lanyard

Med dessa hörlurar av Lanyard-typ, som utformats för iPod nano, har du alltid din iPod nano och din favoritmusik inom räckhåll. Tack vare den specialtillverkade, säkra anslutningen missar du aldrig en endaste takt när du är på väg någonstans.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Nano Lanyard

Utformat för iPod Nano

 • Turbobasluftkanaler för det djupaste och rikaste basljudet

  Turbobasluftkanaler för det djupaste och rikaste basljudet

  Turbobasluftkanalerna släpper in luftrörelser för perfekt återgivning av det djupaste och rikaste basljudet.

 • Perfekt passform i örat blockerar störande ljud utifrån

  De minimala högtalarenheterna på 10 mm har perfekt passform i örat. Tack vare den välgjorda passformen sitter de bekvämt, blockerar störande ljud utifrån och ger en intensiv lyssnarupplevelse.

 • Ultrasmå effektiva drivelement för perfekt passform och ljud

  Det innebär att du kan njuta av hörlurarnas utmärkta ljudkvalitet vid lägre volyminställningar, och även dra nytta av längre batterilivslängd.

 • Passiv brusreducering för bättre ljud vid låga volymer

  Tack vare att hörluren passar perfekt och bekvämt i örat hindras oönskade bakgrundsljud från att tränga igenom när du avlyssnar din favoritmusik. Det innebär att du kan njuta av hörlurarnas överlägsna kvalitet även vid låga volymer, och gör dessutom att batterierna räcker längre.

 • Neodymiummagneten förstärker basprestanda och ökar känsligheten

  Neodynium är det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält som ökar högtalarspolens känslighet, basrespons och ljudkvalitet.

 • Supermjuk halsrem för extra komfort

  Den supermjuka remmen är tillverkad av tålig bomull, som känns mjuk mot huden. Tack vare det blir det extra skönt att bära remmen.

 • Supermjuka gummikåpor som ger sensationell komfort

  Det ultramjuka gummimaterialet i kåporna har en otroligt skön yta, och det anpassar sig helt efter örats form. Så här bekväma öronsnäckor har aldrig funnits förut.

 • Lätt, mjuk bärsnodd ger varaktig bekvämlighet

  Med den här lätta bärsnodden kan du ha din iPod nano runt halsen som en accessoar. Det mjuka och silkeslena materialet håller din iPod på plats samtidigt som den är både trendig och bekväm.

 • Nano-länkanslutning håller fast din iPod i bärsnodden

  Nano-länkanslutningen ser till att din iPod nano sitter fast i bärsnodden.

 • Kraftfulla mikroelement ger det bredaste frekvensomfånget

  Speciellt utvecklade mikroelement ger extra djup bas och bredare frekvensomfång för att utnyttja din Ipod nano till max.

 • Smart bärsnodd gör din iPod lättillgänglig

  Bär din iPod nano runt halsen med den smarta halsremmen för en enkel, stilren look. Du kommer även åt spelaren snabbt och bekvämt.

 • Akustiska kanaler för ett välbalanserat och realistiskt ljud

  Med akustiska kanaler kan luft flöda genom hörlurarna, vilket bidrar till att balansera de höga tonerna och basen. Det skapar en mer harmonisk och realistisk ljudupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av