1

Hörlurar med huvudband

  -{discount-percentage}%

  Hörlurar med huvudband

  Dynamisk, fast bas

  Få kraft i musiken vart du än går. SHL3100 har 40 mm neodymhögtalarelement som ger djup, fyllig bas. Hörlurarna hanterar effekter på 1 500 mW och ger inte någon förvrängning ens vid höga volymer. Varje öronsnäcka kan roteras 165 grader för enkelt lyssnande. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dynamisk, fast bas

Få kraft i musiken vart du än går. SHL3100 har 40 mm neodymhögtalarelement som ger djup, fyllig bas. Hörlurarna hanterar effekter på 1 500 mW och ger inte någon förvrängning ens vid höga volymer. Varje öronsnäcka kan roteras 165 grader för enkelt lyssnande. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Hörlurar med huvudband

DJ-lyssningsfunktion, Svart SHL3105BK/00 Hitta liknande produkter

Dynamisk, fast bas

med DJ-lyssningsfunktion

 • Platta och hopfällbara för enkel förvaring

  Platta och hopfällbara för enkel förvaring

  Hörlurarna med DJ-lyssningsfunktion ger den bästa upplevelsen när du är i farten eftersom de enkelt kan fällas ihop och förvaras. Den smarta designen och det genomtänkta komponenturvalet, samt de praktiska gångjärnen, gör att hörlurarna är enkla att hantera. SHL3100 kan vikas helt platt och de mer avancerade SHL3200 och 3300 kan vikas till kompaktare format.

 • 40 mm neodymelement för imponerande och kraftfull bas

  40 mm neodymelement för imponerande och kraftfull bas

  Neodymelement har ett enastående frekvensomfång som ger klara höga toner och bas som lätt utökas och definieras. Ljudseparationen är också fantastiskt klar, så att du hör varje ton i exakt rätt ögonblick – och kan mixa spår på ett proffsigt sätt eller njuta intensivt av dina favoriter när du är på språng.

 • Brett lättviktshuvudband med EVA-skum för bekväm passform

  Brett lättviktshuvudband med EVA-skum för bekväm passform

  Allting i dessa hörlurar handlar om bekvämlighet – från den ergonomiska designen till lättviktskonstruktionen och de överlägsna materialen. Även under långvarig användning kan du njuta till fullo av musiken tack vare att de är så bekväma.

 • Öronsnäckor med 165° vridning ger bättre lyssningsfunktion och mer flexibilitet

  Öronsnäckor med 165° vridning ger bättre lyssningsfunktion och mer flexibilitet

  De här öronsnäckorna är utformade med tanke på professionella DJ:ar och kan därför vridas 165°, så att det går bra att lyssna i ena örat och mixa spår samtidigt. Vridningen är också praktisk vid vanligt lyssnande om något annat än musiken kräver tillfällig uppmärksamhet.

 • Mjuka kuddar med 85 mm diameter för större bekvämlighet

  Mjuka kuddar med 85 mm diameter för större bekvämlighet

  Njut av fantastiskt ljud var du än är. De mjuka kuddarna med 85 mm diameter ger en perfekt förslutning mellan öronen och omgivningen. Ljudet isoleras utmärkt och bastonerna utökas. Oavsett om du spelar blandade spår på en livlig fest eller bara njuter av dina favoriter när du sitter på bussen så får du ut det bästa av musiken tack vare öronkuddarna.

 • Systemet med sluten baksida blockerar ljud utifrån

  Systemet med sluten baksida blockerar ljud utifrån

 • Justerbara öronsnäckor och huvudband som passar alla huvuden

  Justerbara öronsnäckor och huvudband som passar alla huvuden

 • Hör vad som sker omkring dig samtidigt som du lyssnar i ena hörluren

  Vändbara öronkåpor för lyssning med ena örat

 • 1,2 m sladd ger full frihet för den musikaliska njutningen

  En 1,2 m lång sladd ger en blivande DJ frihet att ta med sig utrustningen utomhus. Nu kan du mixa låtar och dra igång ett dansparty var du vill.

 • Tester med 8 000 kabelböjningar garanterar hållbarheten

  Hörlurarna är konstruerade för att vara robusta och högeffektiva, och de utlovar en ljudupplevelse som aldrig sviker. Kabelsystemen är utarbetade för att motstå starka ryck och upprepade böjningar – större påfrestningar än vad som förekommer under daglig användning. Allt detta kan säkerställas tack vare att alla kabeltyper genomgår stränga tester med 8 000 böjningar.

 • Högeffektshantering på 1 500 mW: ingen förvrängning ens med hög volym

  Högeffektshantering ger höga prestanda – oavsett volym eller källa. Lyssna på all musik från MP3-spelare, smarttelefoner, hemmaljudenheter och mixerbord. Även med hög volym eller hög ljudeffekt blir ljudet klart och utan förvrängning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av