1

Hörlurar

  -{discount-percentage}%

  Hörlurar

  Högeffektiv bas och tydliga höga frekvenser

  SHL3200 levererar prestanda för kräsna DJ:ar. 40 mm neodymhögtalarelementen ger dynamisk bas, medan de utbytbara öronsnäckorna kan roteras 165 grader för enkel lyssning. Hörlurarna klarar av effekter på 2000 mW och ger inte ens någon förvrängning vid höga volymer. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Högeffektiv bas och tydliga höga frekvenser

SHL3200 levererar prestanda för kräsna DJ:ar. 40 mm neodymhögtalarelementen ger dynamisk bas, medan de utbytbara öronsnäckorna kan roteras 165 grader för enkel lyssning. Hörlurarna klarar av effekter på 2000 mW och ger inte ens någon förvrängning vid höga volymer. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Högeffektiv bas och tydliga höga frekvenser

med DJ-lyssningsfunktion

 • Öronsnäckor med 165° vridning ger bättre lyssningsfunktion och mer flexibilitet

  Öronsnäckor med 165° vridning ger bättre lyssningsfunktion och mer flexibilitet

  De här öronsnäckorna är utformade med tanke på professionella DJ:ar och kan därför vridas 165°, så att det går bra att lyssna i ena örat och mixa spår samtidigt. Vridningen är också praktisk vid vanligt lyssnande om något annat än musiken kräver tillfällig uppmärksamhet.

 • Platta och hopfällbara för enkel förvaring

  Platta och hopfällbara för enkel förvaring

  Hörlurarna med DJ-lyssningsfunktion ger den bästa upplevelsen när du är i farten eftersom de enkelt kan fällas ihop och förvaras. Den smarta designen och det genomtänkta komponenturvalet, samt de praktiska gångjärnen, gör att hörlurarna är enkla att hantera. SHL3100 kan vikas helt platt och de mer avancerade SHL3200 och 3300 kan vikas till kompaktare format.

 • 40 mm neodymhögtalarelement för högeffektiv bas

  40 mm neodymhögtalarelement för högeffektiv bas

  Neodymelement har ett enastående frekvensomfång som ger klara höga toner och bas som lätt utökas och definieras. Ljudseparationen är också fantastiskt klar, så att du hör varje ton i exakt rätt ögonblick – och kan mixa spår på ett proffsigt sätt eller njuta intensivt av dina favoriter när du är på språng.

 • Brett lättviktshuvudband med EVA-skum för bekväm passform

  Brett lättviktshuvudband med EVA-skum för bekväm passform

  Allting i dessa hörlurar handlar om bekvämlighet – från den ergonomiska designen till lättviktskonstruktionen och de överlägsna materialen. Även under långvarig användning kan du njuta till fullo av musiken tack vare att de är så bekväma.

 • Systemet med sluten baksida blockerar ljud utifrån

  Systemet med sluten baksida blockerar ljud utifrån

 • Justerbara öronsnäckor och huvudband som passar alla huvuden

  Justerbara öronsnäckor och huvudband som passar alla huvuden

 • Öronkuddar som andas gör att du kan lyssna bekvämt under längre tid

  Öronkuddar som andas gör att du kan lyssna bekvämt under längre tid

 • Utbytbara kåpor på öronsnäckan, så att du kan anpassa dem efter din smak

  Utbytbara kåpor på öronsnäckan, så att du kan anpassa dem efter din smak

 • Hör vad som sker omkring dig samtidigt som du lyssnar i ena hörluren

  Vändbara öronkåpor för lyssning med ena örat

 • 1,2 m sladd ger full frihet för den musikaliska njutningen

  En 1,2 m lång sladd ger en blivande DJ frihet att ta med sig utrustningen utomhus. Nu kan du mixa låtar och dra igång ett dansparty var du vill.

 • Tester med 8 000 kabelböjningar garanterar hållbarheten

  Hörlurarna är konstruerade för att vara robusta och högeffektiva, och de utlovar en ljudupplevelse som aldrig sviker. Kabelsystemen är utarbetade för att motstå starka ryck och upprepade böjningar – större påfrestningar än vad som förekommer under daglig användning. Allt detta kan säkerställas tack vare att alla kabeltyper genomgår stränga tester med 8 000 böjningar.

 • Högeffektshantering på 2000 mW: ingen förvrängning ens med hög volym

  Högeffektshantering ger höga prestanda – oavsett volym eller källa. Lyssna på all musik från MP3-spelare, smarttelefoner, hemmaljudenheter och mixerbord. Även med hög volym eller hög ljudeffekt blir ljudet klart och utan förvrängning.

 • Mjuka kuddar med 85 mm diameter för större bekvämlighet

  Njut av fantastiskt ljud var du än är. De mjuka kuddarna med 85 mm diameter ger en perfekt förslutning mellan öronen och omgivningen. Ljudet isoleras utmärkt och bastonerna utökas. Oavsett om du spelar blandade spår på en livlig fest eller bara njuter av dina favoriter när du sitter på bussen så får du ut det bästa av musiken tack vare öronkuddarna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av