Trådlös adapter för multimedia

  Trådlös adapter för multimedia

  Berika ditt TV- och ljudsystem

  Med SL300i kan du trådlöst berika ditt TV- och ljudsystem med multimedia (musik, bilder och filmer) från datorn eller direkt från Internet.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Berika ditt TV- och ljudsystem

med multimedia från datorn och Internet

 • Njut av trådlös PC-multimedia i ditt vardagsrum

  Produkten ansluter till en stereo eller TV genom att en trådlös länk upprättas mellan datorn och enheten. Du kan därmed styra multimedieinnehåll på TV:n och stereon med hjälp av fjärrkontrollen.

 • Åtkomst till musik, filmer, foto och spel online

  Du får snabbt åtkomst till musik, filmklipp, musikvideor, fotosamlingar och Internet-spel på TV:n och stereon. Du behöver inte hämta filerna till datorn först för att kunna visa Internet-multimedia. Du behöver inte ens starta datorn. Kräver Internet-anslutning via bredband.

 • Uppgraderingsbar via Internet med de senaste funktionerna

  Nya funktioner och medieformat hämtas automatiskt från Internet via bredbandsanslutningen direkt till din enhet.

 • Trådlös RF-kommunikation som bygger på den öppna IEEE802.11-standarden

  WiFi-standarden innebär att det inte behövs några kablar mellan datorenheter, datorprodukter och ljud-/videoutrustning som är placerad i olika rum.

 • UPnP får enheter att kommunicera med varandra

  UPnP (Universal Plug and Play) är ett nätverksprotokoll som gör att olika enheter kan kommunicera med varandra. Enheter som kan användas till att spela upp ett visst innehåll (bild-, ljud- eller videofiler) kan meddela värden om sin närvaro på nätverket och länka till datalagring som innehåller dessa filer. Filer kan sedan bytas ut så att du kan njuta av skarvfri underhållning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av