Fodral för bärbar dator

  Fodral för bärbar dator

  Vinklad, så att du kan känna dig bekväm

  Den vinklade designen minskar påfrestningen på handleder och nacke så att du kan jobba längre utan att känna smärta. HeatProtect finns i alla våra väskor – du och din bärbara dator får utrymme att andas på resan. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fodral för bärbar dator

34 cm (13, 3"), med ErgoProtect SLE6130AN/10 Hitta liknande produkter

Vinklad, så att du kan känna dig bekväm

med ErgoProtect och HeatProtect

 • ErgoProtect™ vinklad design för bättre hållning, mindre påfrestning

  ErgoProtect™ vinklad design för bättre hållning, mindre påfrestning

  När du är hemifrån och vill använda din bärbara dator i knät måste du böja på nacken för att anpassa tittandet på skärmen. Det kan bli ganska obekvämt och med tiden blir knät varmt, vilket i sin tur påverkar prestanda för din bärbara dator. Nu får du en bättre visningsvinkel med hjälp av datorfodralets vinklade design. Du får bättre hållning, påfrestningen på nacke och handled minskas. Placera bara datorn på det vinklade fodralet med HeatProtect-skikt som förhindrar värmeutveckling. Slutligen – stil, bekvämlighet och ett mer hälsosamt sätt att använda din bärbara dator!

 • Fungerar som ett stadigt mobilt skrivbord för din bärbara dator

  Fungerar som ett stadigt mobilt skrivbord för din bärbara dator

  Kan du inte hitta något skrivbord när du är i farten? Nu fungerar Philips datorfodral som ett stabilt, mobilt skrivbord som du kan arbeta på. Den speciellt utformade ytan hjälper datorn att få grepp så att du inte behöver oroa dig för att den ska glida ur knät.

 • Heat Protect™ förhindrar värmeutveckling i den bärbara datorn

  Heat Protect™ förhindrar värmeutveckling i den bärbara datorn

  Värmeutvecklingen känns obekväm i knät och du vet att din bärbara dator inte heller tycker om den, eftersom dess prestanda kan bli sämre. Philips datorfodral har ett HeatProtect-skikt som förhindrar värmeutveckling och hjälper till att hålla både dig och datorn svala!

 • Ventilationsdesign som skapar luftflöde under den bärbara datorn

  Ventilationsdesign som skapar luftflöde under den bärbara datorn

  Designad med ventilationskanaler, lyfter upp datorn och låter luften flöda under den. Håller både dig och din bärbara dator svala.

 • lättvikt med bekvämt handtag och axelrem

  lättvikt med bekvämt handtag och axelrem

  Konsumentundersökningar har visat att en av de viktigaste sakerna du vill ha ut av ett datorfodral är att det är bekvämt att bära. Känner du att fodralet är för tungt? Skär axelremmen in i dina axlar? Philips datorfodral görs av ett styvt men mycket lätt material. Handtag och axelremmar har tjock, mjuk vaddering och är breda så att vikten fördelas på din axel.

 • Stor öppning och många innerfickor

  Stor öppning och många innerfickor

  Stor öppning så att det blir lätt att stoppa ned din netbook och många användbara innerfickor för att hålla ordning på dina ägodelar. Det finns till och med utrymme för bekväm förvaring av nätadaptern.

 • Vinklad design för bättre visning av bärbar dator

  Vinklad design för bättre visning av bärbar dator

 • Styvt material och tjock vaddering för att skydda din bärbara dator

  Gjord av ett styvt yttermaterial med riklig 5 mm tjock skumvaddering, vilket skyddar din bärbara dator mot repor och skador.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av