1
Datortillbehör

Multimediehögtalare 2.1

  Multimediehögtalare 2.1

  Fantastiskt ljud

  Med 10 W ljudutgång och dynamisk basåtergivning – de här högtalarna är perfekta för musik, spel, filmer och onlinevideor både på MAC och PC. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastiskt ljud

 • Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Med en enkel anslutning kan du njuta av all musik från bärbara enheter och datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) AUDIO-IN på din Philips-enhet. Med datorer görs anslutningen oftast från headsetutgången. När anslutningen har upprättats kan du njuta av hela din musiksamling direkt i överlägset bra högtalare. Philips ger dig helt enkelt bättre ljud.

 • Väl dämpade element minskar vibrationer och ljuddistorsion

  Vanliga enkla högtalarelement har ofta ett frekvensintervall där högtalarkonens kant vibrerar, vilket ger upphov till distorsion. Lösningen på det här problemet är att använda kantupphängning av mylar (mylar är en enhetlig monomer och ett mycket lättare material än man vanligtvis använder som elementupphängning). Runt konen i en perfekt symmetrisk ring undertrycker den resulterande dämpningseffekten den asynkrona vibrationen, vilket ger ett mer balanserat och naturligt ljud.

 • 10 W uteffekt

  Fylliga baselement med 10 W uteffekt gör att små högtalare kan återge basfrekvenser effektivare utan att de behöver vara större. Bättre bas på mindre utrymme alltså!

 • Utformad med stil – ser lika bra ut som den låter

  Cool design ger ditt hem personlighet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av