Multimediehögtalare 2.1

  Multimediehögtalare 2.1

  Kraftfullt och fylligt ljud

  40 W uteffekt med SPD™-patenterad basportsteknik ger djupa, runda toner med mindre distorsion. Systemet med 2-vägstweeter + woofer ger både höga och låga till medelhöga frekvenser och maximerar uteffekten med ett mer balanserat ljud.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfullt och fylligt ljud

Enastående lyssnarupplevelse

 • Innovativ SPD™-basportsteknik för djupa, runda toner

  Innovativ SPD™-basportsteknik för djupa, runda toner

  Philips basportsteknik Sound Purification Duct (SPD) återger ursprungsbasljudets djupa, rena toner. Med ett SPD-skummaterial som bearbetar insidan av baskanalen minskar den särskilda akustiska dämpningen från Philips brusturbulens och stabiliserar tunerfrekvensen. I Philips teknik- och konsumenttester bekräftas att den här bufferten ger ett renare basljud av högre kvalitet.

 • Modell med 2-vägstweeter + woofer

  Modell med 2-vägstweeter + woofer

  En tvåvägshögtalare med två element producerar höga frekvenser från tweetern och låga och mellanhöga frekvenser från woofern. På så sätt maximeras uteffekten med ett mer balanserat ljud än från vanliga envägssystem, där ett enda element måste producera alla frekvenser. Med den här senaste högtalarserien från Philips kan du, till en konkurrenskraftigt pris, få bättre akustik med tydlig sångåtergivning, höga toner och en solid bas.

 • Subwoofer av bandpasstyp ger exakt basåtergivning

  Subwoofer av bandpasstyp ger exakt basåtergivning

  Den här subwoofern av låda-i-låda-modell har två volymkammare som skapar mer luftkapacitet och ett generellt bättre basljud med bättre balans och mindre distorsion. Ljudenergin från det centrala elementet koncentreras mer effektivt inom önskat frekvensomfång och ger en ljudbild som är mer fokuserad och mer korrekt återgiven.

 • En utställd baskanal förstärker låga toner och ger en ren och kraftig bas

  En utställd baskanal förstärker låga toner och ger en ren och kraftig bas

  Baskanalens design är en viktig del av det här högtalarkabinettet. Dess storlek, längd, form och utställda yta har stor inverkan på öppningen av bågen för uppspelning av låga frekvenser. Philips utställda design är relativt stor, med en större port, som öppnar en stor mottagarbuffert så att ljudvågor flödar smidigare. Mottaget luftljud är mindre med mindre brus och distorsion än hos andra högtalare. Philips förstår sig på akustiken du vill ha, och med den här modellen får du en drastisk minskning av distorsion och en djupare, fylligare bas, vilket gör att du kan höra höga frekvenser tydligare.

 • Tweeter i mylarmaterial för HD-ljud

  Tweeter i mylarmaterial för HD-ljud

  Det unika mylarmaterialet som används i tweetrar ger otrolig ljuddefinition. Hela bandet av höga frekvenser återges perfekt, så musiken får liv och filmer låter som de ska låta. Tweetern, som är en viktig del av tvåvägsmodellen, förbättrar höga frekvenser och ger ett renare, fylligare och mer exakt ljud tillsammans med woofern. Förbättrad skärpa innebär att du kan höra alla de olika delarna av musiken. Lyssna på de enskilda instrumenten, hör sången tydligare och njut av musikens härliga detaljrikedom.

 • 3 integrerade förstärkarkretsar för balanserat ljud

  3 integrerade förstärkarkretsar för balanserat ljud

  Förstärkarkretsen förbises i de flesta 2.1-kanaliga multimediehögtalare, och istället använder man en enkel förstärkare för att hålla nere priset. I den här sofistikerade kretsmodellen använder Philips dock 3 integrerade förstärkarchip för att driva de två satellithögtalarna och subwoofern. SPA4320 har ett stort inbyggt värmeelement, som sprider den värme som genereras av förstärkarkretsen. UTC2030-förstärkarchippen ger en bra och stabil grund för ljud av hög kvalitet och all den kraft som krävs för att driva subwoofern och satelliterna.

 • Väl dämpade element minskar vibrationer och ljuddistorsion

  Väl dämpade element minskar vibrationer och ljuddistorsion

  Vanliga enkla högtalarelement har ofta ett frekvensintervall där högtalarkonens kant vibrerar, vilket ger upphov till distorsion. Lösningen på det här problemet är att använda kantupphängning av mylar (mylar är en enhetlig monomer och ett mycket lättare material än man vanligtvis använder som elementupphängning). Runt konen i en perfekt symmetrisk ring undertrycker den resulterande dämpningseffekten den asynkrona vibrationen, vilket ger ett mer balanserat och naturligt ljud.

 • Kabinett i svängd design för komplett ljud

  Kabinettets svängda design är både snygg och formad för att ge en mer naturlig ljudbalans i ursprungsform. Med mindre distorsion och klangfärg kan du vara säker på att din favoritmusik alltid låter som den ska låta. Philips kan akustik, och vi ser till att det inte bara låter bra, utan även att det är snyggt!

 • Attraktiv högblank finish

  Högblank "pianosvart" finish ser helt enkelt fantastisk ut i både klassiska och moderna miljöer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av