Multimediehögtalare 2.1

  Multimediehögtalare 2.1

  Enastående ljud och stil

  Du får en överlägsen 100 W MPO-upplevelse från SPA9300-högtalarsystemet tack vare kvalitets-tweeters i mylar och en separat woofer med elementspolar i sex lager som fördjupar varje ljud. Snyggt hölje i rostfritt stål förbättrar prestanda.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enastående ljud och stil

 • Dynamic Bass Boost - lyssna på det djupaste, rikaste basljudet

  Dynamic Bass Boost - lyssna på det djupaste, rikaste basljudet

  Nydanande teknik som ger ett otroligt djupt och rikt basljud med kompakta högtalare. Dynamic Bass Boost framhäver musikens basregister i alla olika volyminställningar, från låg till hög - med en enda knapptryckning!

 • Basförstärkningsteknik med nivåkontroll

  Den unika designen hos subwoofern ger ett mycket djupare och rikare basljud. Du kan dessutom ställa in basnivån efter egen smak.

 • Woofer-element med 6 lager – extra styrka för att förstärka basen

  Förstärkta elementspolar förstärker basen maximalt och gör att varje ljud fördjupas.

 • Perfekt för MP3, PC, TV, CD m.m.

  Anslut dina högtalare till alla dina prylar. Ett bra sätt att lyssna på din MP3-spelare, PC, TV, CD-spelare, DVD-spelare samt dina andra multimedieprylar.

 • Unik direkt MP3-ingång på fjärrkontrollen

  Tack vare den unika MP3-ingången på fjärrkontrollen kan du enkelt lyssna på din MP3-spelare. Anslut bara MP3-spelarens ljudutgång till 3,5 mm-uttaget på fjärrkontrollen och njut av musiken.

 • Tweeters tillverkade av mylarmaterial för HD-ljud

  Det unika mylarmaterialet i de dubbla dome tweeters ger enastående ljud. Musiken blir levande och filmer låter som de var tänkta att göra, eftersom det fulla registret av höga toner återges perfekt.

 • Design och stativ i rostfritt stål – höga prestanda med stil

  Det snygga höljet och högtalarstativen är gjorda av rostfritt stål för att öka produktens hållbarhet och visuella prestanda. Ett stilfullt sätt att förbättra högtalarnas överlägsna ljudprestanda.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av