Webbkamera

  Webbkamera

  Suverän, verklighetstrogen förbindelse

  SPC1000NC är din kvalitetsförbindelse med vänner och familj. Den högupplösta bilden och det tydliga och naturtrogna ljudet kommer utan tvekan att få dem att tappa andan. Det är nästan som om du befann dig i samma rum som dem. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Suverän, verklighetstrogen förbindelse

 • Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Du kan visa vem du är i dina webbsändningar eller bloggar genom att lägga till en egen rolig logotyp. Med hjälp av den här specialprogramvaran kan du infoga en liten bild i ett hörn i den strömmade videon, på samma sätt som logotyper för TV-kanaler visas på TV:n.

 • Ändra bakgrunden

  Ändra bakgrunden

  Byt ut din verkliga bakgrund och lura dina vänner att du befinner dig någon annanstans! Du kan förflytta dig och chatta som vanligt så fyller programvaran automatiskt i bakgrunden. Det finns 15 häftiga bakgrunder att välja mellan, eller så kan du ladda upp och projicera din egen favoritbakgrund.

 • 5 MP för utmärkt bildkvalitet

  En teknik som möjliggör 5 MP för foton och ger en kvalitet som är tillräckligt hög för utskrift av bilder i affischstorlek med hög upplösning. Med specialförbättringen för programvaran får du till och med 2 MP för interpolerad videoströmning.

 • Naturlig upplevelse tack vare video med 60 bilder per sekund

  Skapa verklighetstrogen video med 60 bilder per sekund. Det är perfekt för videochatt med vänner eller högkvalitetsövervakning av hemmet.

 • 5x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Glasobjektiv med hög precision ger skarpare bildkvalitet

  Skarpt, klart och tydligt. Glasobjektiv med hög precision garanterar hög bildkvalitet för alla tillämpningar – från bilder till videomeddelanden. Linserna är behandlade med en speciell film som förlänger livslängden och skyddar dem mot slitage och damm.

 • Med vidvinkelobjektivet ryms fler personer i videobildrutan

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Inbyggd riktad digitalmikrofon för tydligt ljud

  Den riktade mikrofonen fångar upp din röst så att du kan prata på ett naturligt sätt och inte behöver luta dig fram mot mikrofonen för att höras. Det minskar automatiskt bakgrundsljud och ger ett naturligare ljud.

 • Spännande och roliga ramar och effekter

  Gör chattandet ännu roligare genom att göra något oväntat. Överraska dina vänner genom att lägga till någon av de tio roliga temaramarna runt ansiktet för att matcha chattemat. Eller underhåll dem med roliga specialeffekter som får dig att visas som ett negativ, med prägling eller till och med helt förvriden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av