1
Datortillbehör

Webbkamera

  Webbkamera

  Webcam share

  Skype-certifiering garanterar video och ljud av hög kvalitet så att du kan dela med dig av det bästa i livet. Maximal funktionalitet med äkta 1,3 MP video. Praktiskt med ett multimedieheadset från Philips. Roligt med Change Your Background. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam share

Skype-certifiering garanterar video och ljud av hög kvalitet så att du kan dela med dig av det bästa i livet. Maximal funktionalitet med äkta 1,3 MP video. Praktiskt med ett multimedieheadset från Philips. Roligt med Change Your Background. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Webcam share

Njut av varje ögonblick

 • Ändra bakgrunden

  Ändra bakgrunden

  Byt ut din verkliga bakgrund och lura dina vänner att du befinner dig någon annanstans! Du kan förflytta dig och chatta som vanligt så fyller programvaran automatiskt i bakgrunden. Det finns 15 häftiga bakgrunder att välja mellan, eller så kan du ladda upp och projicera din egen favoritbakgrund.

 • Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Du kan visa vem du är i dina webbsändningar eller bloggar genom att lägga till en egen rolig logotyp. Med hjälp av den här specialprogramvaran kan du infoga en liten bild i ett hörn i den strömmade videon, på samma sätt som logotyper för TV-kanaler visas på TV:n.

 • Äkta 1,3 MP upplösning (interp.) för suverän bildkvalitet

  Du missar ingenting med äkta 1,3 MP videoupplösning. Suveräna, högkvalitativa rörliga bilder för webbkameraanvändning som är en fröjd för ögat.

 • Fler detaljer med foton med 8 MP upplösning (interp.)

  Du får fler detaljer med webbkameran med 8 MP (interpolerad) upplösning. Det är tillräckligt högt för utskrift av högupplösta bilder i affischstorlek.

 • Naturlig upplevelse tack vare video med 60 bilder per sekund

  Skapa verklighetstrogen video med 60 bilder per sekund. Det är perfekt för videochatt med vänner eller högkvalitetsövervakning av hemmet.

 • 5x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Med vidvinkelobjektivet ryms fler personer i videobildrutan

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Skype-certifierad

  Den här webbkameran har certifierats av Skype. Så du kan vara säker på att du får video och ljud av hög kvalitet, kostnadsfria samtal och snabbmeddelanden över hela världen.

 • Högkvalitativt ljud tack vare inbyggd riktad mikrofon

  Upplev högkvalitativt ljud tack vare en inbyggd riktad mikrofon. Prata naturligt och fritt eller lägg till ljud i inspelade videoklipp.

 • Brusreducering förbättrar ljudet från tal

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer.

 • Multimedieheadset och huvudmikrofon för bästa ljudkvalitet

  Ett multimedieheadset från Philips medföljer webbkameran. Huvudmikrofonen ger optimal ljudkvalitet och är bekväm att använda.

 • Spännande och roliga ramar och effekter

  Gör chattandet ännu roligare genom att göra något oväntat. Överraska dina vänner genom att lägga till någon av de tio roliga temaramarna runt ansiktet för att matcha chattemat. Eller underhåll dem med roliga specialeffekter som får dig att visas som ett negativ, med prägling eller till och med helt förvriden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av