1
Datortillbehör

Webbkamera

  Webbkamera

  HD-video och Crystal Clear-ljudkvalitet

  SPC1300 tar videokvalitet till en ny nivå. 90 bilder per sekund, Pixel Plus 2, Digital Natural Motion och två digitala riktade mikrofoner gör att du får ett oslagbart webbkamerapaket. Videokommunikation kan inte bli bättre än så här. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-video och Crystal Clear-ljudkvalitet

SPC1300 tar videokvalitet till en ny nivå. 90 bilder per sekund, Pixel Plus 2, Digital Natural Motion och två digitala riktade mikrofoner gör att du får ett oslagbart webbkamerapaket. Videokommunikation kan inte bli bättre än så här. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

HD-video och Crystal Clear-ljudkvalitet

 • 6 MP för utmärkt bildkvalitet

  En teknik som möjliggör 6 MP för foton och ger en kvalitet som är tillräckligt hög för utskrift av bilder i affischstorlek med hög upplösning. Med specialförbättringen för programvaran får du till och med 2 MP för interpolerad videoströmning.

 • Video med 90 bilder per sekund för flimmerfria bilder

  Blixsnabbt uppdateringsintervall med 90 bilder per sekund ger otroligt stabila bilder under interaktiva videokonferenser och fjärrövervakning av hemmet.

 • 8x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Pixel Plus 2 för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Med Pixel Plus 2 tar din webbkamera alltid verklighetstrogna, knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom. Och det tack vare kraften i Pixel Plus 2-processorn – innovativ TV-bildsteknik tillämpad på datorvideo. Det innebär ett större antal rader och bildpunkter vilket ger bästa möjliga bildkvalitet.

 • Med vidvinkelobjektivet ryms fler personer i videobildrutan

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Rörelseavkänning för tillförlitlig övervakning av hemmet

  Med den särskilda rörelseavkänningsfunktionen kan du spela in allt som händer i hemmet när du inte är där. Ställ in kameran i rörelseavkänningsläget när du går hemifrån så börjar den spela in först när den känner av rörelser i rummet.

 • Brus- och ekoreducering för bästa ljudkvalitet

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer. Den dämpar även ekon så att den andra personen hör din röst bättre.

 • Två riktade mikrofoner med avancerad talbearbetning

  Nu kan du se till att den du chattar med hör dig klart och tydligt. Avancerad programvara för talbearbetning i kombination med två rundupptagande mikrofoner ger fantastiskt ljud. Den bredare ljudutsändningen ger även rörelsefrihet och bättre ljud vid telefonkonferenser när ni är flera bakom webbkameran.

 • Webbsändning med hög kvalitet

  Den här kameran är perfekt för webbsändningar tack vare den suveräna kvaliteten på bilderna den tar. Dela dina videor med vänner och familj eller sänd dem över Internet.

 • Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av