Webbkamera

  Webbkamera

  Webcam pro

  Den kompakta SPC2050NC ger praktiska videosamtal för mobilanvändare. HD-videokvalitet med äkta 2,0 MP video, 8,0 MP foto, video med 90 bildrutor per sekund och autofokus. Extra tydligt stereoljud med två inbyggda mikrofoner. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam pro

för bärbara datorer

 • Digital Natural Motion för att undvika vibrationseffekter

  Digital Natural Motion för att undvika vibrationseffekter

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

 • Äkta 2,0 MP videoupplösning för HD-videokvalitet

  Antalet megapixel är en viktig faktor för bildkvaliteten. 2,0 MP CMOS-sensorn ger dig videobilder med en HD-kvalitet som inte tidigare förknippades med webbkameror.

 • Fler detaljer med foton med 8 MP upplösning (interp.)

  Du får fler detaljer med webbkameran med 8 MP (interpolerad) upplösning. Det är tillräckligt högt för utskrift av högupplösta bilder i affischstorlek.

 • Video med 90 bilder per sekund för flimmerfria bilder

  Blixsnabbt uppdateringsintervall med 90 bilder per sekund ger otroligt stabila bilder under interaktiva videokonferenser och fjärrövervakning av hemmet.

 • 8x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Autofokus garanterar knivskarpa videor och foton

  Garanterar knivskarpa videor och foton. När bildsensorn upptäcker en skärpeförlust justerar autofokusen linsen snabbt och exakt utan att någon manuell justering behövs. Nu ännu snabbare tack vare en ny fokuseringsalgoritm som är exklusiv för Philips.

 • Med vidvinkelobjektivet ryms fler personer i videobildrutan

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Pixel Plus 2 för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Med Pixel Plus 2 tar din webbkamera alltid verklighetstrogna, knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom. Och det tack vare kraften i Pixel Plus 2-processorn – innovativ TV-bildsteknik tillämpad på datorvideo. Det innebär ett större antal rader och bildpunkter vilket ger bästa möjliga bildkvalitet.

 • Två inbyggda mikrofoner med stereo och ekofri akustik

  Låt din röst höras naturligt i tydligt stereoljud. Två inbyggda riktade mikrofoner och Philips-patenterad ljudutsändningsteknik skapar en i stort sett brus- och ekofri zon. Endast användarens röst fångas medan andra ljud minimeras.

 • Brus- och ekoreducering för bästa ljudkvalitet

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer. Den dämpar även ekon så att den andra personen hör din röst bättre.

 • Skyddshölje som skyddar linsen från damm och repor

  Den första webbkameran som har ett linsskydd som standard. Skyddar den högkvalitativa glaslinsen med fem element från damm och repor när du reser.

 • Smart klämma som passar på alla bärbara datorer

  Den här webbkameran sitter säkert på skärmen till din bärbara dator. Det beror på en smart och flexibel klämma som gör det enkelt att fästa webbkameran på alla bärbara datorer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av