1
Datortillbehör

Webbkamera

  Webbkamera

  Börja videochatta

  Du kan lägga till video till chatten direkt med den här lättanvända webbkameran. Det är den bästa kombinationen av kvalitet och pris och levereras med ett in-ear-headset med mikrofon för tal utan eko. Börja videochatta nu. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Börja videochatta

 • Jämn bild med 30 bilder per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • VGA-upplösning (640 x 480) för skarpa bilder

  VGA (640 x 480) innebär att omkring 300 000 pixel används för att skapa hela bilden. Den här VGA-upplösningen ger skarpa bilder för användning i dokument, e-postmeddelanden och på webbsidor.

 • Automatisk bildoptimering för enastående bildkvalitet

  Med den automatiska bildoptimeringen får du ut mesta möjliga av webbkameran eftersom kameran och bildinställningarna justeras automatiskt så att de passar ljusförhållandena.

 • Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder

  Roterande objektiv för perfekt fokusering och naturliga bilder. Du kan få rätt kameravinkel snabbt och enkelt utan att behöva lägga saker under den för att ändra lutningen.

 • In-ear-headset med mikrofon för chattande utan eko

  Headsetet passar bekvämt i örat och mikrofonen sitter på sladden nedanför munnen för enkel inspelning. Du får video utan eko direkt med det här praktiska headsetet med inbyggd mikrofon.

 • Installationshanterare för enkel installation

  Installera webbkameran på bara några sekunder med den praktiska installationshanteraren. Följ bara de enkla, stegvisa instruktionerna så kan du installera webbkameran så att den passar datorn perfekt.

 • Stabil montering på alla skärmar, bärbara datorer och bord

  Med den multifunktionella ställningen är det enkelt att montera webbkameran på alla bärbara datorer eller plana ytor.

 • Med fotoknappen kan du ta snygga foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara en knapptryckning. Du kan dela med dig av dina bilder genom att lägga till dem i e-postmeddelanden, dokument och på webbsidor.

 • Kompatibel med MSN, Skype och andra kostnadsfria meddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika meddelandesystem i åtanke. Lägg till videoklipp i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger och andra kostnadsfria meddelandetjänster. Den fungerar även med Windows Messenger och NetMeeting för videokonferenser med flera personer och är utformad för att vara framtidssäkrad.

 • Kompatibel med alla tillgängliga bildprogram

  Webbkameran fungerar med all kostnadsfri och professionell bildprogramvara. Ta en bild eller stillbild från videon och öppna den med valfritt bildprogram.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av