Universalfjärrkontroll

  TV all

  Universalfjärrkontroll

  Mycket prisvärd ersättning

  En tålig och lättanvänd fjärrkontroll som är perfekt som ersättning för gamla, borttappade eller trasiga fjärrkontroller. Du kan styra upp till fyra enheter med fjärrkontrollen. Dessutom fungerar den med de flesta märken och är klar att användas med utrustning från Philips. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Universalfjärrkontroll

4-i-1 TV/video/DVD/SAT SRU3040/10 Hitta liknande produkter

Mycket prisvärd ersättning

Fungerar med fler än 800 märken

 • 4-i-1-fjärrkontroll för din TV, DVD-spelare/-recorder, digitaldekoder och video

  Ersätt ett bord fyllt av fjärrkontroller med en robust enhet som kan styra din TV, DVD-spelare/-recorder, satellitmottagare, digitala mottagare för marksänd TV eller digitaldekoder (STB) och video, oavsett märke eller modell.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Stora knappar förbättrar användbarheten och läsbarheten

  Stora knappar på fjärrkontrollen gör att det blir lättare att läsa etiketterna. Dessutom är det enklare att trycka på knapparna eftersom de är 2 mm större än vanliga fjärrkontrollknappar.

 • Skyddskant för ökad komfort och fast grepp

  Den särskilda gummikanten ger ett extra skydd som minskar risken för att du ska tappa eller ha sönder fjärrkontrollen. Dessutom får du ett bättre grepp om fjärrkontrollen vilket ökar komforten.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av