Universalfjärrkontroll

  TV all

  Universalfjärrkontroll

  Ersätter alla funktioner

  Den här universalfjärrkontrollen är perfekt för dig som vill ha praktisk tillgång till alla funktioner i din TV eller DVD-/videobandspelare. Den naturliga passformen gör fjärrkontrollen bekväm att hålla i. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Universalfjärrkontroll

2-i-1 för TV och video/DVD SRU5120/86 Hitta liknande produkter

Ersätter alla funktioner

Fungerar med fler än 1 000 märken

 • 2-i-1-fjärrkontroll för din TV, DVD-spelare/-recorder/video

  Byt ut två separata fjärrkontroller mot en stabil enhet som styr din TV och DVD-spelare/-recorder eller video, oavsett märke eller modell.

 • Den ergonomiska formen gör fjärrkontrollen bekväm att hålla i

  Den mjukt rundade formen gör att fjärrkontrollen ligger skönt i handen på ett både naturligt och balanserat sätt. Och dessutom är den snygg!

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Enkel installation med snabb knappavkänning

  Tack vare funktionen för snabb knappavkänning kan du snabbt och lätt åtgärda knappar som inte fungerar när du aktiverar enhetens märke på fjärrkontrollen. Allt du behöver göra är att hålla ned knappen i fem sekunder samtidigt som du riktar fjärrkontrollen mot enheten. När enheten väl svarar är knappen åtgärdad.

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Lättanvända samlade funktioner

  Med samlade funktioner känner du enkelt igen de knappar du behöver för att styra en viss ljud- och bildenhet. Fjärrkontrollens överdel har dessutom delar med olika färger (svart, silver, aluminium ...) samt olika ytor på knapparna (svart, silver, matt, glansig ...) så att du snabbt kan se vilka knappar som passar ihop för att använda en viss ljud- och bildenhet.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

 • Batterier ingår så att du kan komma igång direkt

  Du behöver inte köpa extra batterier, utan kan börja använda din nya universalfjärrkontroll så fort du har packat upp den!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av