1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Sugeffekten i min Philips Avent-bröstpump är svag.

  Publicerad på 14 November 2022

  Den elektriska Philips Avent-bröstpumpen erbjuder en mängd olika pumpnings- och stimuleringsnivåer. Om sugeffekten inte känns rätt eller bekväm kan du prova en annan inställning.

  Om sugeffekten fortfarande är för svag efter att du har försökt öka nivåerna kan det finnas ett enkelt sätt att åtgärda detta. Prova våra enkla tips och råd nedan.

  Rengör Philips Avent-bröstpumpen

  Se till att bröstpumpen har rengjorts. Om du monterar ihop bröstpumpen medan den fortfarande är lite fuktig efter steriliseringen kan det hjälpa till att förbättra vakuumet.

  Kontrollera att alla delar är korrekt monterade

  Om den inte monteras ihop korrekt eller om någon del är skadad kan bröstpumpen läcka luft, vilket minskar sugeffekten.

  1. Sätt in den vita ventilen i pumpenheten så att den sitter ordentligt i det lilla runda hålet. Se till att den spetsiga sidan på ventilen är vänd nedåt och att den är oskadad.
  2. Sätt fast det genomskinliga silikonmembranet i pumpenheten. Tryck ned det med fingrarna för att få en perfekt tätning runt kanten. (Det kan vara lättare att montera ihop om membranet är vått.)
  3. Se till att den löstagbara kudden sitter fast ordentligt på pumpenheten. Se till att kuddens inre del trycks hela vägen upp till linjen (anges med en pil). Fäst kanten runt tratten och se till att det inte finns några springor. (Det kan vara lättare att montera ihop om kudden är våt.)

  Kontrollera att bröstpumpen är korrekt placerad.

  Bröstpumpen kan även uppvisa en svag sugeffekt innan den börjar pumpa. Se till att pumpen är korrekt placerad mot bröstet så att den sluter tätt mellan bröstpumpen och bröstet.

  Använd äkta Philips Avent-delar

  Blanda inte delar från andra bröstpumpar som inte tillhör Philips Avent-bröstpumpssortimentet.

  Fungerar den fortfarande inte?

  Om du fortfarande upplever svag/ingen sugkraft rekommenderar vi att du köper nya reservdelar på www.philips.com/support.

  Övriga problem

  Ström/laddning/batteriets livslängd (1)
  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.