1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Det känns obehagligt på huden med Philips Lumea.

  Publicerad på 30 January 2023

  Om du känner obehag i huden när du använder Philips Lumea ska du börja med att kontrollera att den är lämplig för dig.

  Passar Philips Lumea dig?

  Våra Lumea-modeller, SC1981-SC1985 och SC1996, SC1997 och SC1999 har en hudtons-/färgsensor. Den här hudfärgssensorn ser till att en puls avges endast på lämpliga hudtoner.

  Philips Lumea är lämplig för de flesta kvinnor, förutom de med naturligt mörk hud och kvinnor vars kroppshår är grått, rött, ljusblont eller vitt. Se till att du har valt den rekommenderade intensiteten för din hår- och hudton, och pröva att sänka aktuell inställning. Behandla endast rakade områden som rekommenderas i användarhandboken.

  Var försiktig när du solar

  Solning kan påverka hur behaglig behandlingen känns, oavsett om det är naturligt solljus eller artificiella solningsmetoder som brun utan sol-krämer eller solarier. Undvik exponering för solen i 48 timmar innan behandlingen med Philips Lumea, och utsätt inte de behandlade områdena för solljus i minst 24 timmar efter behandlingen.

  För att minska den obehagliga känslan av solbränd hud väljer du en lägre intensitet. Beniga områden, som skenben och fotleder, är mer känsliga än andra delar av kroppen. Använd inte lika hårt tryck när du använder Philips Lumea på dessa områden.

  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.