1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Få exakt den support du behöver
  Letar du efter en särskild lösning för din produkt?

  Min Philips SmartPro-robots anslutning fungerar inte

  Om anslutningen till Philips SmartPro-roboten inte fungerar eller om du inte kan slutföra enkel Wi-Fi-konfigurering kanske det finns en enkel lösning. Kontrollera möjliga orsaker och lösningar nedan.

  Du inte har startat enkel Wi-Fi-installation

  Följ anvisningarna på skärmen i SmartPro-appen. Tryck på ”get started” (kom igång) och sedan "connect your robot” (anslut din robot) för att starta enkel Wi-Fi-installation.

  Wi-Fi-installationsskärmar SmartPro-app

  Du har inte växlat till nätverket "Philips Setup” (Philips-installation)

  I steg 3 av enkel Wi-Fi-installation måste du öppna telefonens inställningar och trycka på Wi-Fi-inställningar. I nätverkslistan trycker du på "PHILIPS Setup” (PHILIPS-installation). När det är klart återgår du till SmartPro-appen.

  Välj PHILIPS-installationsskärmar i SmartPro-appen

  Enheten eller smarttelefonen befinner sig inte inom räckhåll för Wi-Fi routern

  Se till att SmartPro-roboten och din smarttelefon befinner sig inom räckvidden för Wi-Fi-routern så att de kan ta emot en stark Wi-Fi-signal.

  Enheten är inte i Wi-Fi-anslutningsläge

  Ställ in din Philips SmartPro-robot i Wi-Fi-anslutningsläge. Tryck länge på Wi-Fi-knappen på roboten tills Wi-Fi-ikonen på displayen börjar blinka orange.

  Placering av orange Wi-Fi-lysdiod i Philips SmartPro-roboten

  Wi-Fi-nätverket är inte lämpligt för SmartPro-roboten

  Philips SmartPro-roboten är endast kompatibel med 802.11 b/g/n Wi-Fi-nätverket (2,4 GHz). Enheten är inte kompatibel med 802.11a Wi-Fi-nätverket (5 GHz). Om du behöver mer information om att konfigurera Wi-Fi-nätverket kan du kontakta din internetleverantör.

  Brandväggsinställningarna hindrar SmartPro-roboten från att ansluta till Wi-Fi-nätverket

  Brandväggsinställningarna kan förhindra anslutning av Philips SmartPro-roboten till Wi-Fi-nätverket. Det kan bero på att MAC-adressfiltrering är aktiv. Se till att MAC-adressen för SmartPro-roboten läggs till i listan med enheter som kan få åtkomst till Wi-Fi-nätverket.

  MAC-adressen är en unik identifierare av enheten. MAC-adressen finns tryckt på ett klistermärke som sitter under robotens dammpåse eller under enhetens batteri. Om du behöver mer information eller hjälp att installera Wi-Fi-nätverket kan du kontakta din internetleverantör.

  Löste de här stegen inte problemet? Kontakta oss för att få ytterligare hjälp.