1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Få exakt den support du behöver
  Letar du efter en särskild lösning för din produkt?

  Batteriet i min SpeedPro-dammsugare laddas ur snabbt

  Om batteriet i Philips SpeedPro- eller SpeedPro Max-dammsugaren blir urladdat för snabbt kan du läsa våra felsökningsråd nedan för att åtgärda problemet själv.

  Dammsugaren dammsuger med högsta effekt

  Dammsugaren har olika effektinställningar beroende på modell. Rekommenderade inställningar för normal daglig användning finns för respektive modell nedan:

  För SpeedPro: Philips SpeedPro-dammsugaren har två sugeffektsinställningar: 1 och 2. Den rekommenderade inställningen för normal daglig användning är inställning 1. Den högsta inställningen är 2 och har högre sugeffekt. Inställning 2 är avsedd att användas för att rengöra mycket smutsiga fläckar. Batteriet laddas ur mycket snabbt när inställning 2 används, så om det rör sig om normal mängd damm är det bättre att använda inställning 1.

  För SpeedPro Max: Den högsta inställningen för Philips SpeedPro Max-dammsugaren är Turbo, som har en mycket hög sugeffekt. Baserat på detta laddar batteriet ur mycket snabbt i Turbo-läget. Den här inställningen är endast avsedd för rengöring av mycket svåra fläckar och inte för vanlig daglig användning. För normal mängd damm bör din Philips SpeedPro Max användas med inställningen 1 eller 2.

  Det laddningsbara batteriet är förbrukat

  Byt ut dammsugarens laddningsbara batteri hos ett Philips-serviceombud.

  Löste åtgärderna ovan inte problemet? Kontakta oss för att få ytterligare hjälp.

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.