1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Min Philips-rakapparat slås inte på

  Publicerad på 20 September 2022
  Om din Philips-rakapparat inte fungerar eller slås på ska du läsa nedanstående möjliga orsaker och våra råd om hur du åtgärdar dem själv.
   

  Din Philips-rakapparat är inte laddad

  Om du har en laddningsbar Philips-rakapparat är det möjligt att batteriet är urladdat. Vi rekommenderar dig att ladda rakapparaten och sedan försöka att slå på den igen. Mer information om hur du laddar rakapparaten finns i användarhandboken.

  Om din Philips-rakapparat inte är laddningsbar ska den vara ansluten till ett fungerande eluttag medan den används.
   

  Din Philips-rakapparat är smutsig

  Det kan hända att rakapparaten inte slås på eller rör sig eftersom den är smutsig. Det kan ha fastnat hår eller smutspartiklar inuti, vilket gör att rakhuvudena blockeras.

  Åtgärda problemet genom att rengöra rakapparaten ordentligt. Om det är möjligt tar du bort rakhuvudet och rengör rakapparaten från insidan. Detaljerade rengöringsinstruktioner finns i användarhandboken.

  På vissa rakapparater blinkar en påminnelsesymbol för rengöring för att visa att rakapparaten behöver rengöras. Detaljerade rengöringsinstruktioner finns i användarhandboken eller i videon nedan.
   
  Symbol för påminnelse om rengöring av Philips-rakapparaten

  Din Philips-rakapparat är inte korrekt ihopsatt

  En annan orsak till att rakapparaten kanske inte fungerar är att den inte har satts ihop på rätt sätt. I användarhandboken finns detaljerade anvisningar om hur du sätter ihop rakapparaten. Du kan även se hur du tar bort och sätter tillbaka rakhuvudena i följande video.
   

  Reslåset på din Philips-rakapparat är aktiverat

  Vissa Philips-rakapparater har ett reslås. Om det är aktiverat slås inte rakapparaten på. Beroende på vilken rakapparatsmodell du har kan det hända att en låssymbol blinkar på rakapparaten för att visa att reslåset är aktiverat.

  Inaktivera reslåset genom att trycka på på/av-knappen på rakapparaten i 3–5 sekunder. Försök nu att slå på rakapparaten igen.
   
  Reslåssymbol på Philips-rakapparaten

  Din Philips-rakapparat är skadad

  Det är möjligt att din Philips-rakapparat är skadad i sådan utsträckning att motorn inte kan köras längre. I så fall kontaktar du oss för att se hur vi kan hjälpa dig.
   
  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.