0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Min Philips-rakapparat levererar inte bra resultat

  Publicerad på 20 mars 2023
  Om rakapparaten inte ger dig de resultat du förväntar dig kan eventuellt felsökningstipsen nedan hjälpa dig att hitta en lösning.

  Vi rekommenderar att du följer stegen i den ordning som anges nedan. Mellan stegen kontrollerar du om problemet är åtgärdat innan du går vidare till nästa steg. 
  Det kan hända att rakapparatens prestanda har försämrats eftersom den är smutsig. Det kan ha fastnat hår eller smutspartiklar inuti, vilket gör att rakhuvudena inte fungerar som de ska.

  Åtgärda problemet genom att rengöra rakapparaten ordentligt. Om det är möjligt tar du bort rakhuvudena och rengör rakapparaten från insidan. Detaljerade rengöringsinstruktioner finns i användarhandboken eller i videon nedan.

  På vissa rakapparater blinkar en påminnelsesymbol för rengöring för att visa att rakapparaten behöver rengöras.
  En annan orsak till att rakapparaten kanske inte fungerar som den ska är att den inte har satts ihop på rätt sätt. Fullständiga instruktioner om hur du sätter ihop rakapparaten finns i användarhandboken eller videon nedan.
   
  När du rakar dig med Philips-rakapparaten får du optimala resultat om du gör långsamma cirkelrörelser med rakapparaten över ansiktet. De senaste S7000- och S9000-modellerna hjälper dig att uppnå perfekta cirkelrörelser tack vare rörelsesensorkontrollen.
   
  Om du är en ny användare av Philips-rakapparaten ska du tänka på att din hud måste anpassa sig till den elektriska rakapparaten. Det innebär att huden kan kännas något irriterad i början. Ge dig själv en anpassningsperiod på två till tre veckor med din nya Philips-rakapparat.

  Du kan även använda en skonsam fuktkräm eller aftershavelotion för att minimera hudirritation efter rakning.
   
  Att raka långa hårstrån kan vara obehagligt och leda till hudirritation.

  Om du inte har rakat dig på några dagar och har ett långt och tätt skägg är det en bra idé att trimma skägget innan du börjar raka dig. Den här tekniken bidrar även till att minska rakningstiden.

  Vissa Philips-rakapparater levereras med ett trimningstillbehör som du kan använda till att trimma skägget. Annars använder du din vanliga skäggtrimmer.
   
  Vid rakning är det viktigt att vara försiktig, särskilt om du har känslig hud som lätt drabbas av irritation. Tryck inte rakapparaten för hårt mot huden. Tryck bara lätt, vilket gör att hårstråna reser sig och gör det enklare för rakbladen att fånga och klippa av dem.

  Ett lätt tryck minskar även friktionen mellan rakapparaten och huden, vilket ger en behagligare upplevelse. De senaste S9000-modellerna hjälper dig att tillämpa rätt tryck tack vare tryckskyddsfunktionen.
   
  Om inget av dessa tips hjälper kan rakapparaten ha skadats internt. Vi rekommenderar att du begär en reparation eller ett byte av rakapparaten.
  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.