Ta bort de yttre bladen på purjolöken och dela på längden i fyra strimlor. Skär resten av purjolöken i mycket tunna skivor.
Häll kokosmjölk i en skål och rör ner laos, vitlök och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
Fördela purjolöksringarna över mitten av salladsbladen och lägg torskfilén ovanpå. Häll sedan över kokosblandningen. Vik ihop salladsbladen över fisken och knyt ihop med purjolöksstrimlorna.
Lägg teet i smakförstärkaren. Lägg ris, citrongräs och 350 ml vatten i risångningsenheten och ställ i ångskål 1. Lägg fiskpaketen på riset.
Ställ timern på 20 minuter och tillaga fiskpaketen och riset tills de är klara. (Rör om i riset en gång efter 10 minuter.) Ta bort citrongräset från riset före serveringen.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.