0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Asiatisk fisk-wrap med citrongräsris

    Krämig fisköverraskning

    Portioner 4 p, Tillagningstid 35 m

    Ingredienser

    • 1 liten purjolök
    • 50 ml kokosmjölk
    • ½ tsk laos (mald galangarot)
    • 1 vitlöksklyfta, finhackad
    • 3 cm ingefära, finhackad
    • salt och peppar
    • 4 stora blad isbergssallad
    • 4 ekologiska torskfiléer på ca 150 g
    • 250 g pandanris
    • 1 stjälk citrongräs, hackad och krossad
    • 1 tsk gröna teblad

    Så här gör du:

    • Ta bort de yttre bladen på purjolöken och dela på längden i fyra strimlor. Skär resten av purjolöken i mycket tunna skivor.
    • Häll kokosmjölk i en skål och rör ner laos, vitlök och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela purjolöksringarna över mitten av salladsbladen och lägg torskfilén ovanpå. Häll sedan över kokosblandningen. Vik ihop salladsbladen över fisken och knyt ihop med purjolöksstrimlorna.
    • Lägg teet i smakförstärkaren. Lägg ris, citrongräs och 350 ml vatten i risångningsenheten och ställ i ångskål 1. Lägg fiskpaketen på riset.
    • Ställ timern på 20 minuter och tillaga fiskpaketen och riset tills de är klara. (Rör om i riset en gång efter 10 minuter.) Ta bort citrongräset från riset före serveringen.
    • Total tillagningstid cirka 35 minuter
    Asiatisk Fisk-Wrap Med Citrongräsris | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.