Pensla svamparna försiktigt med olja. Hetta upp grillpannan och grilla svamparna i 2-3 minuter. Krydda sedan med salt och peppar och spetsa på träspetten.
Sätt i rivningsverktyget i matberedaren och riv osten. Värm vinet i en tjockbottnad kastrull och tillsätt osten, i flera omgångar. Låt osten smälta innan du tillsätter nästa bit.
Blanda sedan majsena med citronsaft och häll i ostfonduen. Fortsätt att röra tills fonduen har tjocknat något. Krydda med vodka och salladslök och håll värmen med hjälp av en värmeplatta.
Doppa svampar, blomkålsbuketter och brödbitar i fonduen vid bordet.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.