0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Ostfondue med grillad svamp

    En riktig njutning, perfekt att dela med någon

    Portioner 4 p, Tillagningstid 25 m

    Ingredienser

    • 250 g svamp, i halvor
    • 1-2 msk olivolja
    • nymalen svartpeppar
    • 300 g goudaost, utan kant
    • 300 g cheddarost, utan kant
    • 500 ml torrt vitt vin
    • 1 msk citronsaft
    • 3 msk vodka eller gin
    • 1 salladslök, skivad
    • 200 g råa blomkåls- eller broccolibuketter
    • 8 skivor rostat bröd, i tunna strimlor
    • - grillpanna
    • - träspett
    • - matberedare med rivningsverktyg

    Så här gör du:

    • Pensla svamparna försiktigt med olja. Hetta upp grillpannan och grilla svamparna i 2-3 minuter. Krydda sedan med salt och peppar och spetsa på träspetten.
    • Sätt i rivningsverktyget i matberedaren och riv osten. Värm vinet i en tjockbottnad kastrull och tillsätt osten, i flera omgångar. Låt osten smälta innan du tillsätter nästa bit.
    • Blanda sedan majsena med citronsaft och häll i ostfonduen. Fortsätt att röra tills fonduen har tjocknat något. Krydda med vodka och salladslök och håll värmen med hjälp av en värmeplatta.
    • Doppa svampar, blomkålsbuketter och brödbitar i fonduen vid bordet.
    • Tillagningstid: 25 minuter
    Ostfondue Med Grillad Svamp | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.