0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kycklingfilé med brie och lufttorkad skinka

    Portioner 4 p, Förberedelse: 15 m, Tillagningstid 15 m

    Ingredienser

    • 2 stora kycklingfiléer
    • Nymalen peppar
    • 4 små skivor brieost
    • 1 msk gräslök, finhackad
    • 4 skivor lufttorkad skinka

    Så här gör du:

    • Värm airfryer till 180 °C.
    • Dela kycklingfiléerna i fyra lika stora bitar och gör ett vågrätt snitt i varje del till 1 cm från kanten. Vik upp kycklingfiléerna och strö över salt och peppar. Lägg en skiva brieost och lite gräslök på varje bit.
    • Vik ihop kycklingfiléerna och vira en skiva lufttorkad skinka runt varje bit. Pensla de fyllda filéerna lätt med olivolja och lägg dem i korgen.
    • Skjut in korgen i AirFryer och ställ in timern på 15 minuter. Stek kycklingfiléerna tills de är vackert brynta och färdiga. Smakar utmärkt tillsammans med potatismos och wokad endiv.
    Kycklingfilé Med Brie Och Lufttorkad Skinka | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.