0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kycklingrulltårta

    Imponera på dina vänner

    Portioner 1 p, Förberedelse: 60 m

    Ingredienser

    • Till fyllningen:
    • 1 lök (medelstor)
    • 1 vitlöksklyfta
    • 500 g kycklingbröst, kokat och sauterat
    • 3 msk olivolja
    • 2 msk majsena
    • 240 ml mjölk
    • Till degen:
    • 200 g ricottaost
    • 150 g margarin
    • 100 g majsena
    • 200 g vanligt mjöl
    • 2 tsk salt
    • 1 tsk natriumbikarbonat

    Så här gör du:

    • Sätt i knivverktyget och kannan i matberedaren och hacka sedan lök, vitlök och kyckling, var för sig.
    • Sautera lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt kyckling, salt och peppar och blanda väl. Tillsätt majsena genom att blanda det med mjölken och rör tills det tjocknar.
    • Ta bort från värmen, tillsätt smör och låt svalna. Sätt i knivverktyget i matberedaren, häll i alla degingredienser och blanda tills degen är smidig.
    • Värm ugnen till 180 °C. Lägg degen på en mjölad yta och kavla ut till en kaka. Lägg sedan på den kalla kycklingblandningen och rulla försiktigt ihop kakan till en rulle (rocambole).
    • Pensla med äggula och grädda på medelvärme i cirka 40 minuter.
    • Servera direkt och garnera enligt önskemål.
    • Tillagningstid: 60 minuter
    Kycklingrulltårta | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.