0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Fiskburgare med rostad rödbetspuré

    Det perfekta alternativet till en vanlig hamburgare

    Portioner 4 p, Tillagningstid 75 m

    Ingredienser

    • 6 råa rödbetor (cirka 1 kg)
    • 1 citron
    • 750 g torskfilé, i bitar
    • 1 schalottenlök i bitar
    • 1 tsk kapris
    • 1 ägg
    • 1 skiva gammalt bröd, smulat
    • salt
    • nymalen svartpeppar
    • 50 g mjöl
    • 4 msk olivolja (jungfruolja)
    • 1 msk pepparrot, finriven
    • 125 ml crème fraiche
    • - aluminiumfolie
    • - matberedare med knivverktyg

    Så här gör du:

    • Värm ugnen till 200 ºC. Lägg rödbetan på ett ugnsfast fat och täck med aluminiumfolie. Stek 1 timme i ugnen och låt svalna.
    • Tvätta citronen och riv 1 tsk av skalet.
    • Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan fisk, citronskal, schalottenlök, kapris, ägg, brödsmulor, senapsfrön, salt och peppar. Mixa till en slät blandning.
    • Blöt händerna och gör fyra burgare av fiskblandningen, platta ut dem något och rulla sedan i mjölet.
    • Ta ut rödbetan ur ugnen, dra av skalet (när de har svalnat något) och kör i matberedaren tillsammans med pepparrot och crème fraiche. Krydda med salt och peppar och håll varma tills de ska serveras.
    • Skiva citronen tunt. Stek fiskburgarna i oljan 10 minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och servera med rödbetspuré och citronskivor.
    • Tillagningstid: 1 timme och 15 minuter
    Fiskburgare Med Rostad Rödbetspuré | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.