0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Ångkokt slätvar med grönsaker

    Sprängfylld av hälsosamma smaker

    Portioner 4 p, Tillagningstid 40 m

    Ingredienser

    • 150 g delade gröna bönor
    • 200 g broccolistjälkar eller broccolibuketter
    • 1 gul paprika, sköljd och skivad
    • 8 slätvarsfiléer (4 tjocka och 4 tunna filéer från 2 hela fiskar)
    • 150 g (vild) spenat
    • havssalt
    • paprikapulver
    • 5 g koriander

    Så här gör du:

    • Lägg korianderkvistarna (behåll bladen) i smakförstärkaren.
    • Fyll ångskål 2. Börja med ett lager gröna bönor följt av broccolibuketter och paprika. Täck med lock och ställ ovanpå ångskål 1.
    • Ställ in timern på 20 minuter.
    • Ställ in timern på 10 minuter.
    • Efter 3 minuter tillsätter du spenaten i ångskål 3 och sätter in den i ångkokaren i ytterligare 7 minuter. Stäng av ångkokaren.
    • Strö havssalt och paprikapulver över fiskfiléerna. Servera på en bädd av ångkokta grönsaker och garnera med korianderblad. Smakar bra tillsammans med små nypotatisar smaksatta med några droppar chili- och vitlöksolja.
    Ångkokt Slätvar Med Grönsaker | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.