8 slätvarsfiléer (4 tjocka och 4 tunna filéer från 2 hela fiskar)
150 g (vild) spenat
havssalt
paprikapulver
5 g koriander
Så här gör du:
Lägg korianderkvistarna (behåll bladen) i smakförstärkaren.
Fyll ångskål 2. Börja med ett lager gröna bönor följt av broccolibuketter och paprika. Täck med lock och ställ ovanpå ångskål 1.
Ställ in timern på 20 minuter.
Ställ in timern på 10 minuter.
Efter 3 minuter tillsätter du spenaten i ångskål 3 och sätter in den i ångkokaren i ytterligare 7 minuter. Stäng av ångkokaren.
Strö havssalt och paprikapulver över fiskfiléerna. Servera på en bädd av ångkokta grönsaker och garnera med korianderblad. Smakar bra tillsammans med små nypotatisar smaksatta med några droppar chili- och vitlöksolja.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.