0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Hemmagjord majonnäs med stekt vitlök

    Enkelt och mångsidigt

    Portioner 1 p, Tillagningstid 20 m

    Ingredienser

    • 1 äggula
    • nymalen svartpeppar
    • 1 tesked senap
    • 2 vitlöksklyftor
    • 1 dl solrosolja
    • 1 dl olivolja
    • ½ tesked vitvinsvinäger

    Så här gör du:

    • 'Värm olivoljan i en kastrull. Lägg vitlöksklyftorna (med skalet på) i oljan och låt mjukna på mycket låg värme i 15 minuter och se till att vitlöken inte bränns. Låt svalna i oljan.
    • Sätt i emulgeringsskivan i köksassistenten. Kläm ut vitlöksklyftorna i skålen med hjälp av tummen och pekfingret (kasta skalet).
    • Tillsätt äggula, senap, vinäger och en nypa salt. Blanda i 15 sekunder. Låt assistenten gå och tillsätt vitlöksoljan i en stråle genom matningsröret. Stoppa då och då så att äggulan får tillfälle att blandas in ordentligt i oljan.
    • När all vitlöksolja tillsatts, kan du tillsätta solrosoljan lite snabbare. Fortsätt tills du får en tjock och krämig majonnäs. Krydda efter behag.
    • Total tillagningstid 20 minuter
    Hemmagjord Majonnäs Med Stekt Vitlök | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.