0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Rostat bovete som tillbehör

    Ytterligare ett glutenfritt alternativ som kan serveras i stället för andra kolhydrater till huvudmålet.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 5 m, Tillagningstid 25 m

    Ingredienser

    • 300 g okokta rostade bovetegryn
    • 750 ml grönsaksbuljong
    • Valfritt:
    • 1 msk spiskumminfrön
    • Övrigt till rätten:
    • Juice från 1citron
    • 4 msk olivolja
    • 1 näve hackad persilja
    • malen svartpeppar, efter smak
    • valfritt:
    • finhackad salladslök

    Så här gör du:

    • Lägg bovetegrynen och buljongen i Soup makern, stäng locket och välj kompottprogrammet.
    • När programmet har slutförts låter du apparaten vara stängd i cirka 10 minuter tills bovetet är mjukt men ändå fast.
    • Öppna locket, låt överbliven buljong rinna av och lägg i en stor skål.
    • Tillsätt resten av ingredienserna, blanda ordentligt och servera som tillbehör till måltiden.
    • Tips: Prova att blanda ihop bovete med linser i soppkokaren och använd i en sallad.
    Rostat Bovete Som Tillbehör | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.