0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Mandelsoppa med karljohansvamp

    Fyllig och smakrik

    Portioner 4 p, Tillagningstid 45 m

    Ingredienser

    • 100 g skalade mandlar
    • 4 msk olja
    • 1 finhackad lök
    • 1 finhackad vitlöksklyfta
    • 2 skivor gammalt vitt bröd, smulat
    • 750 ml kycklingbuljong (från kub)
    • 250 ml vitt vin
    • 200 g karljohansvamp, skivad
    • 2 msk bladpersilja, finhackad
    • nymalen svartpeppar
    • - matberedare med knivverktyg

    Så här gör du:

    • Rosta mandlarna i en stekpanna i 3-4 minuter och låt sedan svalna.
    • Stek lök och vitlök i 2 msk olja tills de blir ogenomskinliga (se till att de inte tar färg, soppan ska vara vackert ljusgul). Tillsätt bröd och mandlar i pannan och stek några minuter, låt sedan svalna något.
    • Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan mandlarna tillsammans med 50 ml kycklingbuljong. Mosa mandlarna och lägg sedan i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt resten av buljongen och vin, låt koka upp och sedan sjuda i 15 minuter.
    • Hetta upp resten av oljan och stek svamparna på båda sidor tills de är bruna och knapriga, krydda med salt och peppar.
    • Servera soppan i djup tallrik tillsammans med svampskivorna, strö över persilja.
    • Tillagningstid: 45 minuter
    Mandelsoppa Med Karljohansvamp | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.