0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Blomkålssoppa med knaprig skinka

    En elegant soppa som passar perfekt som förrätt vid en fin middag.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 5 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 350 g blomkål
    • 1 msk dragonblad
    • en nypa muskot
    • ½ tsk sweet chilipulver
    • 700 ml grönsaksbuljong
    • 200 ml grädde
    • Valfritt:
    • 25 g riven parmesanost
    • Garnering:
    • lufttorkad skinka
    • hackad persilja
    • extra virgin olivolja
    • malen svartpeppar, efter smak

    Så här gör du:

    • Dela blomkålen och skär i buketter. Skölj och lägg i soppkokaren.
    • Lägg resten av ingredienserna förutom grädden i SopuMakern, stäng locket och välj programmet för slät soppa.
    • Stek skinkan i stekpannan under tiden och låt den sedan torka på papper.
    • När soppan är klar öppnar du locket, rör i grädden och häller upp i fat, skålar eller glas. Garnera med persilja, torkad knaprig skinka, lite olivolja och malen svartpeppar.
    • Tips: Prova att steka skinkan med lite honung. Det söta och salta ger soppan en alldeles särskild smak.
    Blomkålssoppa Med Knaprig Skinka | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.