0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kall färsklökssoppa med blåmögelost

    Delikat och stark på en gång

    Portioner 4 p, Förberedelse: 30 m, Tillagningstid 30 m

    Ingredienser

    • 500 g potatis
    • 50 g blåmögelost (t ex gorgonzola)
    • 2 matskedar gräslök, finhackad
    • 1 dl grädde
    • 6 färsklökar
    • 1 liter kycklingbuljong

    Så här gör du:

    • 'Skala och dela potatisarna, koka dem sedan i 15-20 minuter i kycklingbuljongen.
    • Skala och hacka färsklökarna. Värm upp olivoljan i en stekpanna och fräs färsklökarna i hög temperatur tills de blir gyllenbruna, krydda sedan efter behag. Låt svalna några minuter (vätskan bör inte överskrida 80°C).
    • Mixa potatisarna med buljongen och färsklökarna i mixern på MAX-effekt i minst 1 minut. Tillsätt den kalla grädden medan du blandar så att soppan blir silkeslen.
    • Låt svalna åtminstone 2 timmar; denna soppa serveras kall. Rör om ordentligt innan du serverar och krydda efter behag. Strö över gräslöken och den smulade blåmögelosten.
    • 30 minuters tillagningstid + 2 timmar i kylskåpet
    Kall Färsklökssoppa Med Blåmögelost | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.