0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Fetaosttrianglar

    Portioner 3 p, Förberedelse: 20 m, Tillagningstid 9 m

    Ingredienser

    • 1 äggula
    • 100 g fetaost
    • 2 msk bladpersilja, finhackad
    • 1 salladslök, i tunna ringar
    • Nymalen svartpeppar
    • 5 blad fryst filodeg, tinad

    Så här gör du:

    • Vispa äggulan i en skål och tillsätt fetaost, persilja och salladslök. Peppra efter smak.
    • Dela varje filodegsblad i tre delar.
    • Lägg en tesked fetaostfyllning i nederkanten av ett filodegsblad. Vik degkanten över fyllningen så att det bildas en triangel, fortsätt vika degbladet i sicksack tills fyllningen är invirad i en triangel. Fyll de andra filodegsbladen på samma sätt med fetaost.
    • Värm AirFryer till 200 °C.
    • Pensla trianglarna med lite olja och lägg fem stycken i korgen. Skjut in korgen i AirFryer och ställ in timern på 3 minuter. Tillaga fetaosttrianglarna tills de är gyllenbruna. Tillaga resten av trianglarna på samma sätt.
    • Servera trianglarna på ett fat.
    Fetaosttrianglar | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.