0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Potatissoppa med tryffelolja

    Bekväm mat med klass

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 20 m

    Ingredienser

    • 1 tesked timjan
    • 3 färsklökar
    • 4 matskedar olivolja
    • 1,25 dl crème fraîche
    • 7,5 dl kycklingbuljong
    • 250 g blandad svamp
    • 100 g parmesanost, riven
    • 1 matsked tryffelolja
    • 300 g potatis, i små bitar

    Så här gör du:

    • 'Skär upp färsklökarna i ringar och håll isär de gröna och de vita delarna. Hetta upp 2 matskedar olja i en soppkastrull och fräs de vita delarna av färsklöken.
    • Tillsätt potatisen, låt fräsa i 2 minuter och tillsätt därefter crème fraîche och timjan. Tillsätt buljongen, låt allt koka upp och låt soppan puttra försiktigt i 10 minuter.
    • Värm under tiden upp resten av oljan i en stekpanna och fräs svamparna i 5 minuter, krydda sedan ordentligt efter behag och stänk på tryffeloljan. Mosa soppan med stavmixern och krydda efter behag.
    • Servera soppan i djupa skålar, tillsätt de frästa svamparna och strö på ost och de gröna delarna av färsklöken.
    • Total tillagningstid 20 minuter
    Potatissoppa Med Tryffelolja | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.