0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Thailändska fiskkakor med mangosalsa

    Huvudrätt – 4 portioner

    Portioner 4 p, Förberedelse: 20 m, Tillagningstid 14 m

    Ingredienser

    • 1 mogen mango
    • 1 ½ tsk röd chilipasta
    • 3 msk färsk koriander eller bladpersilja
    • Saft och skal från 1 lime
    • 500 g filé av vit fisk (t.ex. torsk, pangasius)
    • 1 ägg
    • 1 salladslök, finhackad
    • 50 g riven kokos

    Så här gör du:

    • Skala mangon och skär i små tärningar. Blanda mangotärningarna i en skål med ½ tsk röd chilipasta, 1 msk koriander och saft och skal från en halv lime.
    • Finfördela fisken i matberedaren och blanda sedan med 1 ägg och 1 tsk salt samt resten av limeskalet, den röda chilipastan och limesaften. Blanda med resten av koriandern, salladslöken och 2 msk kokos.
    • Lägg resten av kokosen i en sopptallrik. Dela fiskblandningen i 12 delar, forma dem till runda kakor och doppa i kokosen.
    • Lägg sex fiskkakor i korgen och skjut in den i AirFryer. Ställ in timern på 7 minuter och stek fiskkakorna tills de är gyllenbruna och färdiga. Stek resten av fiskkakorna på samma sätt.
    • Servera fiskkakorna med mangosalsan. Smakar gott med smaksatt ris och wokad pak choi.
    Thailändska Fiskkakor Med Mangosalsa | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.