0

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

TV-anslutningsguide

Vänligen välj den enhet som du vill ansluta till din TV för detaljerade instruktioner:

Hur gör man-videos

Hur du ansluter en extern enhet med din Philips TV [2018]

Hur du ansluter externa produkter - Philips Linux  TV [2017]

Hur du ansluter externa produkter - Philips Android Smart TV [2017]

Letar du efter ytterligare information? Vänligen besök vår TV felsöknings Guide.

INTERNET NÄTVERK

Se nedan hur du anluter din TV till ett internet nätverk med kabel.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

För att ansluta din TV till ett internet nätverk trådlöst, kolla steg för steg videon nedan.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

ANTENN / SATELLIT

Se nedan hur du ansluter din TV antenn.

Se nedan hur du anlsluter din TV till sateliten.

HEMMABIOSYSTEM

Se nedan hur du ansluter ditt hemmabiosystem till din TV med HDMI ARC.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

Se nedan hur du ansluter ditt hemmabiosystem till din TV med HDMI 1/2.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

Se nedan hur du ansluter ditt hemmabiosystem till din TV med HDMI 3/4.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

DIGITALT LJUDSYSTEM

Se nedan hur du ansluter ditt digitala ljudsystem till din TV.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

SPELPLATTA, TANGENTBORD, MUS

Du kan ansluta din spelplatta, tangentbord eller mus till din TV trådlöst (om dessa är trådlösa enheter).

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

DATOR ELLER LAPTOP

Se nedan hur du ansluter din dator / laptop till din TV med HDMI.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ. Du kan också läsa hur du delar filer från din PC till din TV ovh hut du streamar med Windows Media Player.

Se nedan hur du ansluter din dator / laptop till din TV med VGA.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ. Du kan också läsa hur du delar filer från din PC till din TV ovh hut du streamar med Windows Media Player.

Se nedan hur du ansluter din dator / laptop till din TV med DVI.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ. Du kan också läsa hur du delar filer från din PC till din TV ovh hut du streamar med Windows Media Player.

HÖRLURAR

Se nedan hur du ansluter dina hörlurar till din TV.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

USB-MINNE

Se nedan hur du ansluter ditt USB-minne till din TV.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

USB-HÅRDDISK

Se nedan hur du ansluter ditt USB-hårddisk till din TV.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

DVD-SPELARE

Se nedan hur du ansluter din DVD-spelare till din TV.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ.

VIDEO-SPELARE

Se nedan hur du ansluter din video-spelare till din TV.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ.

CAM / CI+ MODUL

Se nedan hur du ansluter din CAM / CI+ modul till din TV.

För mer detaljer angående denna typ av anslutning, vänligen läs denna FAQ.

STREAMINGENHET

Se nedan hur du anluter din streamingenhet till din TV.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ. För frågor relaterade till Google Cast streaming, läs denna FAQ.

KAMERA

Se nedan hur du ansluter din kamera till din TV.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ.

SPELKONSOL

Se nedan hur du ansluter din spelkonsol till din TV.

För mer anslutnings information, vänligen läs denna FAQ.

ELUTTAG

Se nedan hur du ansluter din TV till eluttaget (EU).

Se nedan hur du ansluter din TV till eluttaget (UK).

You are about to visit a Philips global content page

Continue