1
Sverige

Är Sverige redo för digitaliserad vård?

 

Hälso- och sjukvårdssystemen står inför nya utmaningar: en åldrande befolkning med stigande kostnader för sjukvården. Future Health Index är en studie på uppdrag av Philips. Studien omfattas av 19 länder och undersöker dessa länders mognad vad gäller integrering och digitalisering av vård.

Philips presentererar #Pollenupproret

 

I Sverige lider uppemot 30 procent av befolkningen av pollenallergi. För de mest drabbade påverkas hela vardagen. Philips har startat Pollenupproret för att öka kunskapen om vad pollenallergi är, och hur man som allergiker kan göra livet lättare under den allra värsta perioden.

Philips  Airfryer - ett nytt sätt att laga mat


Laga allt från hemgjorda nyttiga grönsaksfrites till saftig lax eller snabba köttbullar. Den innovativa teknologin i Philips Airfryer med het, snabbcirkulerande luft gör att maten får en krispig yta och en fantastisk mör och saftig insida. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.

Ny färg i populära DiamondClean-serien: Roséguld

 

Philips Sonicare lanserar nu en ny färg i den populära serien DiamondClean. Serien eltandborstar har tidigare vunnit ett flertal priser, bland annat iF Product Design Awards 2014, Reddot Design Award, Spark Product Award och Good Design Award. Nu släpps alltså den femte färgen i serien - Rose Gold.

Breathless Choir - en annorlunda kör

 

Kan personer med svåra andningsproblem sjunga i kör? Philips anser att de kan. Följ den fängslande historien om arton personer som trotsar oddsen för att upptäcka en ny känsla av självständighet och frihet. Alla har rätt att uppfylla sina drömmar.

Kontakta vår kundtjänst och få personlig hjälp

 

Du kan kontakta Philips kundtjänst via chatt, telefon eller mail för alla produktrelaterade frågor. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Philips värdesätter och respekterar din integritet. Mer information finns i Sekretessmeddelande

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Vi beklagar, men din prenumeration på vårt nyhetsbrev gick inte igenom. Försök igen senare.

Connect  with us

@Philips on Twitter

Join the conversation

Alltid redo att hjälpa till

Hitta användarhandböcker, vanliga frågor och programvaruuppdateringar för din produkt: