Landing

 

 

 

Philips vision för framtidens cancervård

 

 

 

 

 

Innovation för att möta framtidens utmaningar

Cancer innebär en stor hälsorisk för allt fler människor. I själva verket kommer en av två män och en av tre kvinnor att få diagnosen cancer under sin livstid. Cancer är dessutom en ekonomisk katastrof för den enskilda såväl som för samhället.

Hos Philips letar vi efter lösningar bortom tekniken, utifrån erfarenheterna och insikterna från de människor som står i centrum för cancervården formar vi framtidens cancervård.

 

Philips lösningar inom cancervården täcker in hela vårdkedjan från digitala patologilösningar, bildstyrda biopsier, avancerad bilddiagnostik och behandlingsplanering till bildstyrda onkologiska interventioner.

 

Från patientövervakning och omfattande informatikplattformar till hemsjukvård.
Vi samlar alla dessa och centrerar dem kring patienterna. Ibland är våra lösningar inriktade på allmän onkologi eller tumörspårning. Ibland fokuserar vi på bara en viss sjukdom. Men människorna står i centrum för allt vi gör. Patienter, vårdgivare, sjukhuschefer.

 

Håll dig uppdaterad med senaste informationen om cancer

 

Onkologi är ett unikt mångfacetterat och växande område. Hur ska du kunna hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna, genombrotten och best-pratice?

 

Vi presenterar Hot Spot – en digital tidskrift som drivs av Philips och som är inriktad på att informera och inspirera kring de framsteg som görs inom onkologi.

Varje kvartal ger vi ut en artikel som strävar efter att dela erfarenheterna från de människor som står i centrum för cancervården och som formar dess framtid.

 

Varje artikel är tillägnad ett specifikt onkologisegment – hjärna, huvud och hals, bröst, prostata, skelettumörer, lever m.m. och betonar relaterade onkologiprodukter och lösningar från Philips.

 

För att säkerställa en utmärkt digital upplevelse är tidningen utvecklad med hänsyn till smarta telefoner och surfplattor, inklusive alternativ för att dela innehåll i sociala nätverk.

Kontaktinformation

* Detta fält är obligatoriskt
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Föregående
Genom att specifiera anledningen till att du kontaktar oss, kan vi ge dig en bättre service
*
*
Föregående