Mer än bara skärmar

Philips skärmar för professionellt bruk

Om oss


Philips Professional Display Solutions bygger på vår fantastiska innovationshistoria. Med över 40 års erfarenhet med företag inom alla branscher vägleds och inspireras vi av vår vision att införa överlägsen teknik och överlägsna tjänster på marknaden med fokus på hållbarhet.

våra produkter

Våra produkter


Vi är en drivkraft inom AV-branschen och skapar TV-apparater för professionellt bruk, skyltningslösningar och företagsbildskärmar för alla branscher och företagsnischer. Våra innovationer är utformade för att hjälpa dig interagera med din publik på ett naturligt sätt med intuitiv användning och iögonfallande prestanda. När du samarbetar med Philips Professional Display Solutions kan en skräddarsydd installation av valfri form och storlek väljas ut strategiskt av vårt expertteam för snabb implementering med smidig programvaruintegration.

Vår vision


Hjärtat av Philips Professional Display Solutions drivs av en vision att stärka människors vardag för en framtid utan gränser. Vi arbetar tillsammans med små, medelstora och stora företag runtom i världen och har infört innovationer inom både programvaru- och maskinvaruteknik för att skapa en optimerad kontakt mellan varumärken och deras publik.
 

Vår vision

Vårt mål


En bättre bild för en bättre värld. Det är faktiskt precis så enkelt. Philips Professional Display Solutions är här för att inspirera människor att söka sig till innehåll som behövs för positiva upplevelser. Vårt mål är att uppmuntra samskapandet av framtida innovationer genom att kombinera anslutningsmöjligheter på en ny nivå, uppslukande grafik och fantastisk design.

Vårt mål

Våra pelare


Tre pelare. Tre vägledande principer. Följande är vad som gör att Philips Professional Display Solutions skiljer sig från mängden.

Ett arv som gör intryck


Varje innovation vi skapar drivs av viljan att påverka på ett positivt sätt. Från och med lanseringen av vår första Philips Hotel TV för över 40 år sedan har vi kontinuerligt presenterat ett fantastiskt utbud av TV-apparater för professionellt bruk och skyltningslösningar som omdefinierar branschstandarderna, inklusive den mångsidiga och kantfria LED-videoväggen.

Ett arv som gör intryck

Innovativ teknik


Inspiration leder till innovation. Som vårt lättanvända CMND-systemhanteringsverktyg för allt från installation till daglig drift. Eller våra Android-drivna SoC-skärmar och analysfunktionerna på våra TV-apparater för professionellt bruk. Vi skapar bättre produkter genom att lyssna på dig.

Innovativ teknik

Meningsfulla lösningar


Oavsett om du väljer en enda Philips-skärm för professionellt bruk eller en komplett uppsättning är skärmen bara början. Vi samarbetar med våra programvarupartner för att skapa produkter som ger verkliga svar. Våra heltäckande lösningar är flexibla och pålitliga, och hjälper dig att uppfylla kraven i din bransch.

Meningsfulla lösningar

Vår strategi

Stärkande strategi


Om man vill göra skillnad i världen måste man vara skillnaden. Vi vill ge varje individ och företag möjligheten att nå sina mål genom tekniska framsteg och hållbar verksamhet. Därför är Philips Professional Display Solutions stolta över att presentera ett heltäckande paket med lösningar för alla.

Öppen plattform


Alla vertikaler, alla branscher, alla regioner. Vi har skapat en öppen plattform som gör att våra programvaru- och maskinvarupartner smidigt kan integrera sina egna CMS-lösningar och anpassade backend-lösningar med våra produkter. Det är helt enkelt plug and play med noll konfiguration – vilket gör installationer mer effektiva och även kostnadseffektiva.

Livstidslösningar


En smidig digital upplevelse är bara början. Alla våra TV-apparater för professionellt bruk och skyltningslösningar kan uppgraderas med ytterligare maskinvaru- och programvarualternativ som finns för att möta dina behov. Och vårt återköpsprogram gör det enkelt för dig att underhålla den senaste tekniken samtidigt som du håller omkostnaderna nere.

Kundkontakt


Vårt slutanvändarfokus ger kunder och partner det de behöver för att skapa perfekt skräddarsydda upplevelser för alla situationer. En internationell key account-hanteringsmetod tillsammans med vårt särskilda partnerprogram gör det möjligt för våra programvarusamordnare att skapa och implementera tillförlitliga och prisbelönta lösningar i alla storlekar. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.