Företag

Mer kraft åt verksamheten

 

Stora skärmar och dynamiska bilder på kontoret och på fabriksgolvet står för framåttänkande och ambition. Inspirera till drömmar och innovation med våra lösningar för kontor, fabriker, mötesrum, övriga utrymmen, foajéer och korridorer.

Fördelar för företag:
✔   Marknadsföra varumärket och viktigaste budskap
✔   Informera dina medarbetare
✔   Skapa ett digitalt display-nätverk på flera platser
✔   Skapa engagemang och entusiasm
✔   Riktade meddelanden vid avdelningar och platser

✔   Skydda medarbetare och tillgångar med tydliga nödinstruktioner

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel


Philips bildskärmar är energieffektiva och späckade med funktioner, som förenklad skärmdelning, delad skärmvisning och pekskärmsfunktioner, och de är skräddarsydda för att glänsa på företagsmarknaden.

QuadViewer
 

QuadViewer gör ett stort intryck och är funktionell, och den gör skärmen rättvisa genom att spela upp innehåll från upp till fyra olika ingångar samtidigt på samma skärm. Det är en idealisk konfiguration för mötesrum och kontrollrum. 

SmartPower
 

Maximera energieffektiviteten av miljöskäl och sänk driftskostnaderna. SmartPower är en energisparande funktion som kontrollerar skärmens bakbelysning med ett förinställt system. På så sätt får du upp till 50 % lägre strömförbrukning.

FailOver för mötesrum
 

Förenkla presentationer och videokonferenser med FailOver. När du enkelt växlar mellan olika skärmar ändrar visningen automatiskt ingångar utifrån dina önskemål. Du behöver inte byta ingång manuellt varje gång någon vill dela sin skärm. 

Multipekning
 

Skicka nya gäster i rätt riktning med en interaktiv skyltningsskärm. Den har automatiska pekfunktioner, plug-and-play-hantering och upp till tio pekpunkter på en gång. Våra pekskärmar hjälper dig att öka engagemang och effektivitet. 

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.