Utbildning

Presentera framtidens undervisning

 

I takt med att världen blir allt mer digitaliserad förväntar sig studenterna uppslukande upplevelser. Våra skärmar informerar, utbildar, fångar och ansluter med allt från kunskap till skyltning. Våra högupplösta whiteboards engagerar studenter med multimedia och interaktion. Våra skärmar med multipekningsfunktioner hjälper dig att hitta rätt. Och våra Ambilight-skärmar är perfekta för att göra ett starkt intryck i receptionen.

Utbildningsfördelar:

✔   Dela nyheter och information med alla på plats
✔   Snabba uppdateringar och nödinstruktioner
✔   Enkelt skapa och hantera innehåll för hela campus
✔   Hjälpa elever, lärare och besökare att hitta rätt

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel


Philips skärmar kombinerar kreativitet, kontroll och effektivitet, och är utformade för att ge utbildningsmarknaden en högre standard. 

Multipekning
 

Engagera studenter med en interaktiv whiteboardtavla. Våra pekskärmar har automatiska pekfunktioner, plug-and-play-hantering och flera pekpunkter så att du blir mer engagerad och effektiv. 

SmartPower
 

Maximera energieffektiviteten av miljöskäl och sänk driftskostnaderna. SmartPower är en energisparande funktion som kontrollerar skärmens bakbelysning med ett förinställt system. På så sätt får du upp till 50 % lägre strömförbrukning.

CMND & Control
 

Hantera alla dina anslutna skärmar via en enda, centraliserad plats. Med CMND & Control kan du uppdatera din programvara, dina inställningar, scheman och innehållskonfigurationer för alla skärmar snabbt och effektivt.

CMND & Create
 

Anpassa innehållet med CMND & Create. Det här kraftfulla redigeringsverktyget medföljer din skärm för professionellt bruk från Philips och hjälper dig att skapa eget, intressant, tilltalande innehåll. Du kan skicka vilken sorts meddelande du vill till studenterna och fakulteten på ett enkelt och iögonfallande sätt.

 

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.