Hälsovård

Förbättra patienternas komfort och vård

 

Det lilla extra gör skillnad inom vården. Våra lösningar muntrar upp patienter, hjälper besökare att hitta rätt och gör det lättare för vårdpersonal för att fatta bättre beslut. TV-apparaterna i Heartline-serien är både underhållningscenter och kompatibla med system för sköterskeanrop. Med våra tåliga interaktiva skärmar hittar du rätt direkt och med våra fabrikskalibrerade skärmar kan läkarna lita på det de ser.

Fördelar för hälso- och sjukvård:
✔   Få intäkter med MyChoice pay-per-view och reklam
✔   Minska köerna i receptionen med självbetjäning för besökare
✔   Skicka uppdateringar och information direkt till patientskärmar
✔   Lättanvänt system för innehållshantering

Rekommenderade modeller 

Philips
Fördel


Bildskärmarna från Philips är skräddarsydda för att användas inom sjukvården. De ger maximal säkerhet och funktionalitet med ett bakterieresistent hölje samt massor av praktiska funktioner.

Antimikrobiellt

 

Innovation som är redo för sjukhus kombinerat med en enkel design. Med antimikrobiellt hölje hindras tillväxten av de vanligaste mikroorganismerna, vilket ger en säkrare miljö som kräver mindre underhåll. Vårt sjukvårdssortiment är perfekt för mottagningar, sjukhus och hem som har anställda sjukvårdare.

MyChoice

 

Med MyChoice kan du generera ytterligare intäkter utan att ändra din befintliga infrastruktur. TV-kanalerna aktiveras med en PIN-kod. Patienter kan köpa PIN-koderna på sjukhusets betalningsterminaler eller i receptionen.  

Serial Xpress-protokoll

 

Anslut dina skärmar till externa dekodrar, digitaldekodrar och alla större leverantörer för interaktiva system utan krångel. Med Serial Xpress Protocol får du en enkel och effektiv anslutning.

Klinisk D-bild

 

Philips kliniska granskningsskärmar med förinställd klinisk D-bild är fabrikskalibrerade att ge DICOM del 14-kompatibel standardprestanda för skärmbilder i gråskala. Genom att använda LCD-skärmar i hög kvalitet erbjuder Philips jämn, tillförlitlig och prisvärd prestanda.

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.