Vård när den är som bäst

 

Behandla patienterna på bästa möjliga sätt när de behöver det. Skärmar för professionellt bruk från Philips för mottagningar och sjukhus är utformade för att minska stress och främja en naturlig känsla av lugn. Med sina höljen av medicinsk kvalitet är de säkra, de ger en skarp visning samtidigt som de är lätta att använda. 
 

Håll patienterna informerade med informationssidor som uppdateras live, eller se till att de kan fokusera med förstklassigt innehåll. Med sin otroliga kontrast har Philips utbud av skärmar för sjukvården en optimal upplösning i både välupplysta och mörkare miljöer.

 

Rekommenderade modeller 

Philips
Fördel


Bildskärmarna från Philips är skräddarsydda för att användas i sjukvården. De ger maximal säkerhet och funktionalitet med ett bakterieresistent hölje samt massor av praktiska funktioner.

Antimikrobiellt

 

Innovation som är redo för sjukhus kombinerat med en enkel design. Med antimikrobiellt hölje hindras tillväxten av de vanligaste mikroorganismerna, vilket ger en säkrare miljö som kräver mindre underhåll. Vårt sjukvårdssortiment är perfekt för mottagningar, sjukhus och hem som har anställda sjukvårdare.

MyChoice

 

Med MyChoice kan du generera ytterligare intäkter utan att ändra din befintliga infrastruktur. TV-kanalerna aktiveras med en PIN-kod. Patienter kan köpa PIN-koderna på sjukhusets betalningsterminaler eller i receptionen.  

Serial Xpress-protokoll

 

Anslut dina skärmar till externa dekodrar, digitaldekodrar och alla större leverantörer för interaktiva system utan krångel. Med Serial Xpress Protocol får du en enkel och effektiv anslutning.

Klinisk D-bild

 

Philips kliniska granskningsskärmar med förinställd klinisk D-bild är fabrikskalibrerade att ge DICOM del 14-kompatibel standardprestanda för skärmbilder i gråskala. Genom att använda LCD-skärmar i hög kvalitet erbjuder Philips jämn, tillförlitlig och prisvärd prestanda.

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.